Artikel top billede

Morgen-briefing: NNIT køber danske Scales Group for 122 millioner kroner / Snart vil du kunne betale regninger via e-Boks / Cisco nedjusterer og fyrer 1.100 mand

NNIT køber danske Scales Group for 122 millioner kroner. Snart vil du kunne betale regninger via e-Boks. ATP bliver aktionær i Boozt.com. Cisco nedjusterer og fyrer 1.100 mand. Fremgang til Simcorp over hele linien.

Godmorgen fra Computerworld. Her har du det hurtige overblik over it-nyhederne torsdag morgen.

NNIT køber danske Scales Group for 122 millioner kroner

NNIT køber det danske it-selskab Scales Group, der holder til huse i Søborg uden for København og som er specialiseret i Dynamics-løsninger.

NNIT betaler 122 millioner kroner for selskabet, der for tiden har 113 medarbejdere i Danmark og Norge fordelt i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Oslo. Scales omsatte i fjor for 116 millioner kroner og landede et drriftsoverskud på 15 millioner kroner.

"Scales og NNIT imødekommer tilsammen den fulde ERP-værdikæde - lige fra outsourcing over applikations-management, drift og videreudvikling af vores kunders ERP-løsning, Dynamics AX," lyder det fra Per Kogut, CEO i NNIT i denne fondsbørsmeddelelse.

Snart vil du kunne betale regninger via e-Boks

E-boks skal udvikle sig i den kommende tid, så den bliver langt mere end en postkasse, som man kan lægge digitale breve i.

Sådan lyder det fra selskabets nye topchef, Ulrik Falkner Thagesen, der tiltrådte ved årsskiftet.

Han siger til Business, at E-boks ‘helt sikkert' vil blive ‘mere levende' fremover.

"Vi kan opbevare informationer og oven på lægge interaktioner, som forstår og kan bruge. Hvis vi kan skabe tovejskommunikation, så man kan svare, betale, signere dokumenter og lave handlinger, så højnes værdien af e-Boks," siger han til avisen.

ATP bliver aktionær i Boozt.com

ATP bliver en af investorerne i Boozt.com, når selskabet bliver børsnoteret. Boozt-com meddeler, at ATP har givet tilsagn om at købe seks procent af aktierne i selskabet.

Ifølge selskabet kommer en aktie til at koste mellem 54 kroner og 63 svenske kroner, når selskabets introduceres om et par uger.

Cisco nedjusterer og fyrer 1.100 mand

Cisco nedjusterer forventningerne til næste kvartal med fire-seks procent.

Selskabet er verdens største leverandør af netværks-udstyr, men er i gang med en stor tilpasning, som er drevet af, at markedet i meget stort omfang er ved at dreje over mod software-services.

Sammen med nedjusteringen meddeler selskabet, at det vil fyre yderligere 1.100 medarbejdere. Cisco er i forvejen i gang med at skære medarbejderstaben ned med 5.500 medarbejdere.

Cisco har fremadrettet især fokus på højvækst-områder som it-sikkerhed, IoT og cloud. Hovedkonkurrenterne er selskaber som Huawei og Juniper Networks.

Fremgang til Simcorp over hele linien

Simcorps omsætning er i årets første kvartal vokset med 19,3 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor til 73,1 millioner euro.

Driftsoverskudet er steget fra 5,8 millioner euro til 7,5 millioner euro for selskabet, der desuden har landet en ny kunde. Simcorp håndterer relativt få meget store kunder, og det er derfor ikke hverdagskost, at selskabet lander nye kunder.

"Første kvartal var et solidt kvartal for Simcorp, og vi er glade for at kunne byde en ny kunde velkommen i det vigtige nordamerikanske marked," lyder det fra direktør Klaus Holse i en meddelelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.