Artikel top billede

Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT
Udgivet 29. maj 2017 kl. 12.01

"I øjeblikket er jeg meget optaget af den revolution, der er i gang med såkaldte bio-hacks, og jeg har netop fået indsat en chip i min venstre hånd.

Jeg bruger blandt andet chippen til at låse mig ind i mit hus, og når jeg skal have adgang adgang til mit lokale fitness-center.

I sidste uge kørte jeg en tur med de svenske statsbaner. De har netop startet et "ticket on chip-program," der betyder, at jeg kan indløse billet kun ved at bruge min hånd. 

Jeg er ikke i tvivl om, at plastikkort er fortid, og det blot er et spørgsmål om tid før, at jeg kan betale i butikker med chippen i min hånd. 

Hos Grundfos arbejder vi med at installere vandpumper i Afrika, og her har jeg en vision om, at vi i fremtiden kan give de lokale borgere adgang til vandpumpen med en chip."

Fredrik Östbye, head of digital transformation, Grundfos.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.