Artikel top billede

Rasmus Theede stopper som sikkerhedschef i CSC - har fået ny topstilling

Rasmus Theede, der har stået for it-sikkerheden hos både Maersk, KMD og senest CSC har fået en ny international topstilling og stopper derfor hos CSC.

Rasmus Theede stopper som sikkerhedsansvarlig hos CSC.

"Nu har jeg været i det tunge, corporate it-miljø i mere end 10 år, og det er vigtigt hele tiden at lære nye ting. Det kommer jeg til nu."

Rasmus Theede har i mere end et årti formet it-sikkerheden hos både private virksomheder og den offentlige sektor gennem stillinger hos Maersk, NNIT, KMD og CSC.

Efter kun lidt mere end et år som nordisk sikkerhedsansvarlig hos sidstnævnte rykker han nu til Bruxelles.

Nærmere bestemt brancheorganisationen Digitaleurope, hvor han skal repræsentere virksomheder som Apple, Microsoft og Google, når der skal lægges digitale strategier i Europa.

Læs også: KMD's sikkerhedschef stopper - har fået topjob hos konkurrent

Et tilbud man ikke kan sige nej til

Rasmus Theede har været hos CSC i Danmark - der siden har skiftet navn til DXC Technology som led i en sammenlægning mellem CSC og HPE - i mindre end halvandet år.

Og selvom CSC må betegnes som værende i økonomiske vanskeligheder efter at sidste års regnskab viste et tab på knap en milliard kroner, mener Rasmus Theede, at sikkerhedsarbejdet har været en succes.

"Hvis man ser på det, der har været min opgave, så vil jeg sige, at missionen er fuldført. Jeg har nydt det år, jeg har været her," siger han og understreger, at hans forestående jobskifte ikke bunder i nogen form for utilfredshed med CSC/DXC:

"Det er simpelthen bare for spændende en mulighed til, at jeg kan sige nej. Det er jo meget af det samme, jeg har siddet med i Rådet for Digital Sikkerhed. Bare på EU-niveau."

Det er indtil videre usikkert, om Rasmus Theede fortsætter som formand for netop Rådet for Digital Sikkerhed.

Selv vil han gerne fortsætte arbejdet, men der er en del logistik, der skal gå op, da han fremover skal være i Bruxelles tre dage om ugen.

"Jeg har meldt ud, at jeg gerne fortsætter, hvis vi kan få det til at fungere, men der er en del, der skal på plads. Vi får afklaring på det i løbet af næste uge."

Læs også: Her er CSC Danmarks eneste kommentar til gigant-underskud på næsten en milliard kroner
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior SAP FSCD Test Consultant

SOS International A/S

Enterprise Architect

SOS International A/S

Platform Engineer

Netcompany

Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere