Artikel top billede

Apple klar med ny iPad Pro - får en helt ny skærmstørrelse

Apple er klar med en helt ny iPad Pro. Den får en ny skærmstørrelse, men er det nok til at stoppe et iPad-salg i frit fald?

Apple præsenterede mandag aften en ny udgave af iPad Pro, der får en helt ny skærmstørrelse på 10,5 tommer.

Den nye iPad bliver dermed mindre end Apple største iPad Pro på 12,9 tommer, men får en større skærm end den mindste eksisterende iPad Pro, der har en skærm på 9,7 tommer.

Den nye skærmstørrelse betyder, at det lige præcist er muligt at fremvise et software-tastatur i fuld størrelse på skærmen.

Skærmen har dog ikke blot fået en ny størrelse. Den bliver også markant bedre og mere lysstærk. 

Ny processor med seks kerner

Samtidig bliver den nye iPad Pro markant hurtigere. Det skyldes, at den bliver udstyret med en A10X-processor med seks kerner.

Det er er en forbedret udgave af den processor, der sidder i iPhone 7.

Den nye processor er 30 procent hurtigere end den A9X processor, der sidder i de eksisterende iPad Pro.

Koster fra 5.599 kroner

Prisen starter for den nye iPad Pro starter ved 5.599 danske kroner for udgaven med 64 gb, mens den dyreste med både 512 gb lagerplads og 4G kommer til at koste 9.799

Den mindste iPad er udstyret med 64 gb lagerplads, mens den største kommer med 512 gb.

Den nye iPad Pro får samme kamera, der sidder i Apples iPhone 7.

Batteritiden lyder på 10 timer, som det normalt er tilfældet med Apples iPads.

Den nye iPad Pro kommer på et interessant tidspunkt for Apple, der gennem de senest år har oplevet, at iPad-salget har været i frit fald.

Alene i sidste kvartal faldt iPad-salget med 13 procent, og spørgsmålet er om den nye iPad vil være i stand til at ændre denne trend.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Skal du rejse til sommer? Sådan kommer det europæiske coronapas til at fungere
Et nyt cornapas er på vej fra EU, der skal sikre at unionen igen skal kunne lukke op for landegrænser mellem de 27 medlemslande. Sådan fungerer teknologien - og sikkerheden - bag passet.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.