Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris / Apples konference er i gang - masser af nyheder / Pokemon-selskab 26-dobler overskud

Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris. Apples konference er i gang. Pokemon-selskab 26-dobler overskud.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over de hurtige it-nyheder tirsdag morgen.

Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris

Den danske Microsoft-partner Projectum har vundet prisen fomr Årets Microsoft PPM Partner 2017. PPM står for ‘product & portfolio management.'

Det er anden gang på tre år, at Projectum vinder prisen. Selskabet har i dag omkring 60 medarbejdere.

"Det er med stor stolthed at vi modtager denne pris. Udover at det er den ultimative anerkendelse fra Microsoft, så underbygger den også de strategiske ambitioner vi har om at vokse som virksomhed både lokalt og globalt," lyder det fra selskabets direktør," Claus Jordan.

Apples konference er i gang - masser af nyheder

Apple skød mandag sin store, årlige konferene, WWDC, i gang. Det står fro ‘World Wide Developer Conference.' 

Apple har i årevis brugt denne konference til at fortælle om nyskabelser og kommende produkter, og det har da også været tilfældet i år, hvor selskabet benyttede åbningen mandag til at præsentere en hel række nye produkter.

Det kan du læse mere om her: Apple klar med stribevis af softwarenyheder til iPhone, Mac og Apple Watch.

Pokemon-selskab 26-dobler overskud

Japanske Pokemon Company har i den grad haft vind i sejlene efter blandt andet lanceringen af det augmented reality-baserede Pokemon Go-fænomen.

Selskabets regnskab viser, at indtjeningen på blot et år er 26-doblet til 950 millioner kroner i det seneste årsregnskab.

Du kan se nøgletallene her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere