Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris / Apples konference er i gang - masser af nyheder / Pokemon-selskab 26-dobler overskud

Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris. Apples konference er i gang. Pokemon-selskab 26-dobler overskud.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over de hurtige it-nyheder tirsdag morgen.

Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris

Den danske Microsoft-partner Projectum har vundet prisen fomr Årets Microsoft PPM Partner 2017. PPM står for ‘product & portfolio management.'

Det er anden gang på tre år, at Projectum vinder prisen. Selskabet har i dag omkring 60 medarbejdere.

"Det er med stor stolthed at vi modtager denne pris. Udover at det er den ultimative anerkendelse fra Microsoft, så underbygger den også de strategiske ambitioner vi har om at vokse som virksomhed både lokalt og globalt," lyder det fra selskabets direktør," Claus Jordan.

Apples konference er i gang - masser af nyheder

Apple skød mandag sin store, årlige konferene, WWDC, i gang. Det står fro ‘World Wide Developer Conference.' 

Apple har i årevis brugt denne konference til at fortælle om nyskabelser og kommende produkter, og det har da også været tilfældet i år, hvor selskabet benyttede åbningen mandag til at præsentere en hel række nye produkter.

Det kan du læse mere om her: Apple klar med stribevis af softwarenyheder til iPhone, Mac og Apple Watch.

Pokemon-selskab 26-dobler overskud

Japanske Pokemon Company har i den grad haft vind i sejlene efter blandt andet lanceringen af det augmented reality-baserede Pokemon Go-fænomen.

Selskabets regnskab viser, at indtjeningen på blot et år er 26-doblet til 950 millioner kroner i det seneste årsregnskab.

Du kan se nøgletallene her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere