Artikel top billede

Morgen-briefing: Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris / Apples konference er i gang - masser af nyheder / Pokemon-selskab 26-dobler overskud

Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris. Apples konference er i gang. Pokemon-selskab 26-dobler overskud.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over de hurtige it-nyheder tirsdag morgen.

Dansk Microsoft-partner vinder fornem Microsoft-pris

Den danske Microsoft-partner Projectum har vundet prisen fomr Årets Microsoft PPM Partner 2017. PPM står for ‘product & portfolio management.'

Det er anden gang på tre år, at Projectum vinder prisen. Selskabet har i dag omkring 60 medarbejdere.

"Det er med stor stolthed at vi modtager denne pris. Udover at det er den ultimative anerkendelse fra Microsoft, så underbygger den også de strategiske ambitioner vi har om at vokse som virksomhed både lokalt og globalt," lyder det fra selskabets direktør," Claus Jordan.

Apples konference er i gang - masser af nyheder

Apple skød mandag sin store, årlige konferene, WWDC, i gang. Det står fro ‘World Wide Developer Conference.' 

Apple har i årevis brugt denne konference til at fortælle om nyskabelser og kommende produkter, og det har da også været tilfældet i år, hvor selskabet benyttede åbningen mandag til at præsentere en hel række nye produkter.

Det kan du læse mere om her: Apple klar med stribevis af softwarenyheder til iPhone, Mac og Apple Watch.

Pokemon-selskab 26-dobler overskud

Japanske Pokemon Company har i den grad haft vind i sejlene efter blandt andet lanceringen af det augmented reality-baserede Pokemon Go-fænomen.

Selskabets regnskab viser, at indtjeningen på blot et år er 26-doblet til 950 millioner kroner i det seneste årsregnskab.

Du kan se nøgletallene her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere