Artikel top billede

(Foto: Uffe WengFotojournalist Uffe WengPhotojournalist Uffe Wengwww.uffeweng.dkGunløgsgade 33, 2. tv.2300 København S.Danmark / Uffe Weng)

Ny topdirektør i TDC - skal stå i spidsen for TDC Operations og 3.000 medarbejdere

Opdateret: TDC har ansat en ny direktør for TDC Operations, efter at stillingen blev ledig tidligere i år.

TDC meddeler, at bestyrelsen har besluttet at fastansætte Andreas Pfisterer som koncerndirektør for TDC Operations og Chief Technology and Information Officer (CTIO).

Andreas Pfisterer har været konstitueret koncerndirektør for TDC Operations og CTIO siden begyndelsen af februar i år.

Han bliver nu samtidig medlem af koncerndirektionen med virkning fra 1. juli 2017. 

TDC Operations er en af de største afdelinger i TDC-koncernen med omkring 3.000 medarbejdere. 

Peter Schleidt sagde op i TDC
Det var i februar, at det blev meddelt, at daværende koncerndirektør i TDC Operations, Peter Schleidt, havde besluttet sig for at forlade selskabet.

Allerede samme dag meldte telekoncernen ud, at Andreas Pfisterer var udnævnt til konstitueret koncerndirektør for TDC Operations og Chief Technology and Information Officer (CTIO) samt medlem af TDC's Corporate Management Team.

Computerworld kunne i sidste uge fortælle, at Peter Schleidt sagde op i TDC, fordi han havde fået en stilling som bankdirektør i Jyske Bank, hvor han kommer til blandt andet at få it- og digitaliserings-ansvaret.

Læs mere om det her: Nyt topjob til tidligere it-direktør i TDC og Danske Bank: "Da jeg fik tilbuddet, kunne jeg ikke sige nej"

Koncernchef Pernille Erenbjerg udtaler i en pressemeddelelse, at den permanente løsning for TDC Operations nu er fundet, og at det sker efter en omfattende proces, hvor en række kandidater fra både ind- og udland - og på lige fod med Andreas Pfisterer - har været i spil.

"Jeg er utroligt glad for, at vi efter en grundig proces er nået frem til, at Andreas er det bedste match til jobbet. Vi har en klar strategi om at blive de bedste i branchen, og det kræver, at vi har de bedste folk på alle poster. Det er netop, hvad vi får med Andreas," udtaler Pernille Erenbjerg.

"De seneste måneder har vist, at Andreas med sin internationale profil, solide erfaringer og stærke telco-kompetencer kan skabe markante resultater gennem et tydeligt lederskab, hvor fokus er på at sikre de bedste forhold for kunderne."

International baggrund

Andreas Pfisterer selv fortæller, at han glæder sig meget over at fortsætte med at sætte kursen for TDC Operations og den transformationsproces, der er i gang.

"Operations' godt 3.000 dygtige medarbejdere er en vigtig del af succesen for fremtidens TDC Group."

"Jeg har blandt andet prioriteret at få styrket vores lederteam, som skal give medarbejderne mulighed for at yde deres bedste, så vi sammen kan blive de bedste for kunderne," siger han.

45-årige Andreas Pfisterer er fra Tyskland. Han har en Master in Economics and Business Administration samt en Master in Computer Science.

Andreas Pfisterer har tidligere haft ledende stillinger hos selskaber som spanske Telefonica, tyske E-Plus, hollandske KPN og det tidligere TDC-ejede schweiziske Sunrise Communications.

Læs også:

TDC i krise: Indtjening faldet med en milliard kroner på blot et år

TDC afslører: Her er vores tre nye it-topchefer - skal styrke netværket og driften
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere