Artikel top billede

Ny topdirektør i TDC - skal stå i spidsen for TDC Operations og 3.000 medarbejdere

Opdateret: TDC har ansat en ny direktør for TDC Operations, efter at stillingen blev ledig tidligere i år.

TDC meddeler, at bestyrelsen har besluttet at fastansætte Andreas Pfisterer som koncerndirektør for TDC Operations og Chief Technology and Information Officer (CTIO).

Andreas Pfisterer har været konstitueret koncerndirektør for TDC Operations og CTIO siden begyndelsen af februar i år.

Han bliver nu samtidig medlem af koncerndirektionen med virkning fra 1. juli 2017. 

TDC Operations er en af de største afdelinger i TDC-koncernen med omkring 3.000 medarbejdere. 

Peter Schleidt sagde op i TDC
Det var i februar, at det blev meddelt, at daværende koncerndirektør i TDC Operations, Peter Schleidt, havde besluttet sig for at forlade selskabet.

Allerede samme dag meldte telekoncernen ud, at Andreas Pfisterer var udnævnt til konstitueret koncerndirektør for TDC Operations og Chief Technology and Information Officer (CTIO) samt medlem af TDC's Corporate Management Team.

Computerworld kunne i sidste uge fortælle, at Peter Schleidt sagde op i TDC, fordi han havde fået en stilling som bankdirektør i Jyske Bank, hvor han kommer til blandt andet at få it- og digitaliserings-ansvaret.

Læs mere om det her: Nyt topjob til tidligere it-direktør i TDC og Danske Bank: "Da jeg fik tilbuddet, kunne jeg ikke sige nej"

Koncernchef Pernille Erenbjerg udtaler i en pressemeddelelse, at den permanente løsning for TDC Operations nu er fundet, og at det sker efter en omfattende proces, hvor en række kandidater fra både ind- og udland - og på lige fod med Andreas Pfisterer - har været i spil.

"Jeg er utroligt glad for, at vi efter en grundig proces er nået frem til, at Andreas er det bedste match til jobbet. Vi har en klar strategi om at blive de bedste i branchen, og det kræver, at vi har de bedste folk på alle poster. Det er netop, hvad vi får med Andreas," udtaler Pernille Erenbjerg.

"De seneste måneder har vist, at Andreas med sin internationale profil, solide erfaringer og stærke telco-kompetencer kan skabe markante resultater gennem et tydeligt lederskab, hvor fokus er på at sikre de bedste forhold for kunderne."

International baggrund

Andreas Pfisterer selv fortæller, at han glæder sig meget over at fortsætte med at sætte kursen for TDC Operations og den transformationsproces, der er i gang.

"Operations' godt 3.000 dygtige medarbejdere er en vigtig del af succesen for fremtidens TDC Group."

"Jeg har blandt andet prioriteret at få styrket vores lederteam, som skal give medarbejderne mulighed for at yde deres bedste, så vi sammen kan blive de bedste for kunderne," siger han.

45-årige Andreas Pfisterer er fra Tyskland. Han har en Master in Economics and Business Administration samt en Master in Computer Science.

Andreas Pfisterer har tidligere haft ledende stillinger hos selskaber som spanske Telefonica, tyske E-Plus, hollandske KPN og det tidligere TDC-ejede schweiziske Sunrise Communications.

Læs også:

TDC i krise: Indtjening faldet med en milliard kroner på blot et år

TDC afslører: Her er vores tre nye it-topchefer - skal styrke netværket og driften
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.