Artikel top billede

(Foto: Uffe WengFotojournalist Uffe WengPhotojournalist Uffe Wengwww.uffeweng.dkGunløgsgade 33, 2. tv.2300 København S.Danmark / Uffe Weng)

TDC ramt af netværksproblemer - meldinger om problemer med både mobil, bredbånd og tv

TDC er onsdag eftermiddag ramt af netværksproblemer flere steder i landet. Meldinger om problemer med både mobil, bredbånd og tv.

TDC/Yousee ser i øjeblikket ud til at have flere større problemer på sine netværk. 

"Vi oplever i øjeblikket en markant stigning på indgående opkald," skriver Yousees kundeservice til en kunde via Twitter.

Samtidig har blandt andre IPvision, der anvender TDC's netværk, udsendt denne meddelelse til kunderne:

"Hele landet kan opleve driftsforstyrrelser på Bredbånd og Telefoni. Vi arbejder på at identificere fejlen."

IPvision skriver videre om en mulig baggrund for problemerne, der kan ramme mobilbrugerne:

"TDC laver en teknisk omlægning af 1800 MHz-frekvensbredbånd i mobilnettet for 2G og 4G den 8. juni."

"Der vil torsdag den 8. juni 2017 i tidsrummet fra 00:00 til 07:00 blive gennemført en teknisk omlægning af 1800 MHz-frekvensbåndet i mobilnettet for 2G og 4G. Denne omlægning vil påvirke hele landet." 

"Kunderne vil opleve mindre forstyrrelser i mobilnettet under og dagene efter omlægningen." 

Også problemer med tv-signalet

På Yousees Facebook-side melder flere kunder i øjeblikket om problemer med at se tv via Yousee og også om problemer med mobiltelefoni og bredbånd, så umiddelbart er der problemer flere steder hos telekoncernen. 

I weekenden var TDC/Yousee også ramt af store bredbånds-problemer på blandt andet Sjælland. 

Det er ikke umiddelbart muligt at se via Yousees driftsinformation, at der skulle være landsdækkende problemer i øjeblikket.

Under driftsinformation i selskabets erhvervskundeservice er der dog 104 meldinger om problemer med både bredbånd, tv og telefoni i øjeblikket.  

"En fejl på teknisk udstyr i dit område kan desværre betyde, at du i øjeblikket kan opleve driftsforstyrrelser på Bredbånd, Tv og Telefoni," lyder den typiske melding til kunderne forskellige steder i landet.  

Computerworld følger sagens udvikling.  

Oplever du problemer med TDC/YouSee i øjeblikket? Bidrag med din viden i kommentarfeltet herunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere