Artikel top billede

(Foto: Uffe WengFotojournalist Uffe WengPhotojournalist Uffe Wengwww.uffeweng.dkGunløgsgade 33, 2. tv.2300 København S.Danmark / Uffe Weng)

TDC ramt af netværksproblemer - meldinger om problemer med både mobil, bredbånd og tv

TDC er onsdag eftermiddag ramt af netværksproblemer flere steder i landet. Meldinger om problemer med både mobil, bredbånd og tv.

TDC/Yousee ser i øjeblikket ud til at have flere større problemer på sine netværk. 

"Vi oplever i øjeblikket en markant stigning på indgående opkald," skriver Yousees kundeservice til en kunde via Twitter.

Samtidig har blandt andre IPvision, der anvender TDC's netværk, udsendt denne meddelelse til kunderne:

"Hele landet kan opleve driftsforstyrrelser på Bredbånd og Telefoni. Vi arbejder på at identificere fejlen."

IPvision skriver videre om en mulig baggrund for problemerne, der kan ramme mobilbrugerne:

"TDC laver en teknisk omlægning af 1800 MHz-frekvensbredbånd i mobilnettet for 2G og 4G den 8. juni."

"Der vil torsdag den 8. juni 2017 i tidsrummet fra 00:00 til 07:00 blive gennemført en teknisk omlægning af 1800 MHz-frekvensbåndet i mobilnettet for 2G og 4G. Denne omlægning vil påvirke hele landet." 

"Kunderne vil opleve mindre forstyrrelser i mobilnettet under og dagene efter omlægningen." 

Også problemer med tv-signalet

På Yousees Facebook-side melder flere kunder i øjeblikket om problemer med at se tv via Yousee og også om problemer med mobiltelefoni og bredbånd, så umiddelbart er der problemer flere steder hos telekoncernen. 

I weekenden var TDC/Yousee også ramt af store bredbånds-problemer på blandt andet Sjælland. 

Det er ikke umiddelbart muligt at se via Yousees driftsinformation, at der skulle være landsdækkende problemer i øjeblikket.

Under driftsinformation i selskabets erhvervskundeservice er der dog 104 meldinger om problemer med både bredbånd, tv og telefoni i øjeblikket.  

"En fejl på teknisk udstyr i dit område kan desværre betyde, at du i øjeblikket kan opleve driftsforstyrrelser på Bredbånd, Tv og Telefoni," lyder den typiske melding til kunderne forskellige steder i landet.  

Computerworld følger sagens udvikling.  

Oplever du problemer med TDC/YouSee i øjeblikket? Bidrag med din viden i kommentarfeltet herunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere