BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

KMD lukker døren: Vil intet sige om kæmpe erstatningskrav

KMD går i flyverskjul efter modtagelsen af endnu et stort erstatningskrav fra utilfreds kunde.

KMD kryber i ly for spørgsmål og forklaringer, efter selskabet tirsdag modtog en stævning med a-kassen FTF-A med krav om betaling af 85 millioner kroner for et kuldsejlet it-projekt.

Computerworld modtog efter stævningen en kort mail fra selskabet på vegne af direktør Mette Louise Kaagaard.

Det kan du læse mere om her: KMD om nyt erstatningskrav fra utilfreds kunde: "Vi er kede af, at ophævelsen følges op af en stævning"

Efter udsendelsen af den korte mail afviser selskabet blankt at komme med yderligere kommentarer, ligesom selskabet ikke vil besvare spørgsmål.

"Sagen er nu gået hen og blevet juridisk, og vi ønsker ikke at tage dialogen med FTF-A i pressen. Beklager," lyder det fra KMD i en opfølgende mail til Computerworld.

KMD vil dermed ikke over for stakeholdere, kunder og de øvrige dele af offentligheden forholde sig til erstatningskravet, rimeligheden, erstatningens størrelse, sagsforløbet eller den rolle, som FTF-A har spillet i det tre-årige forløb, der i februar førte til, at FTF-A satte KMD på porten.

Du kan læse mere om erstatningskravet her: A-kasse med 140.000 medlemmer stævner KMD: Forlanger 85 millioner kroner i erstatning

KMD er ellers tidligere rykket ud med brask og bram, når selskabet er blevet mødt med erstatningskrav.

KMD-topchef Eva Berneke bedyrede således i marts, at selskabet vil sagsøge ATP, efter ATP havde fyret KMD efter 15 måneders forsinkelser.

"KMD anerkender ikke, at ATP er berettiget til at ophæve aftalen, da ATP ved passivitet har fortabt retten hertil. Tillige er KMD ikke hovedansvarlig for den indtrådte forsinkelse," lød det dengang fra direktøren.

Det kan du læse mere om her: KMD vil sagsøge ATP efter fyring: ATP's indsats har været ‘mangelfuld, forsinket og fejlbehæftet'

Læs også:

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.