Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk it-startup solgt for ‘markant millionbeløb'

Den lille danske it-startup Opbeat med 11 ansatte er blevet solgt til et amerikansk selskab for et ‘markant millionbeløb.'

Det danske it-selskab Opbeat med 11 medarbejder er blevet solgt til det amerikanske selskab Elastic.

Prisen holder parterne hemmelig, men ifølge Børsen er der tale om et ‘markant millionbeløb.'

Med salget scorer stifterne af selskabet, Rasmus Makwarth og Ron Cohen, en pæn sum penge.

"Det drypper ned på os, men også på vores ansatte, der har været en del af aktieoptionsprogrammet, hvilket også er fantastisk. Men det er klart, at Ron og jeg vil være i en dejlig position fremadrettet," siger Rasmus Makwarth til Børsen.

Computerworld besøgte Opbeat et par år efter grundlæggelsen, nemlig i 2013.

Det lille selskab står bag en løsning, som programmører kan anvende til at identificere bugs og fejl i koden, så de kan bruge ‘tid på at udvikle - og ikke vedligeholde,' som visionen lød.

I alt er der over årene blevet investeret mere end 30 millioner kroner i selskabet fra forskellige venturefonde og investorer.

Allerede kort tid efter grundlæggelsen havde selskabet landet de første 15 millioner kroner fra prominente investorer som Andrew McCollum, medstifter af Facebook, og Mike Krieger, medstifter af Instagram.

Det kan du læse mere om her: Dansk opstartsvirksomhed med kurs mod himmelen.

Første investor var danskeren Thomas Madsen-Mygdal.

"Han er måske den dygtigste investor, som man kan få sig i Danmark, så det var noget vi gik meget målrettet efter. Han har prøvet det før, og er super god til at hjælpe entreprenører med at fokusere på de rigtige ting på de rigtige tidspunkter," sagde Rasmus Makwarth dengang til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere