Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dansk it-startup solgt for ‘markant millionbeløb'

Den lille danske it-startup Opbeat med 11 ansatte er blevet solgt til et amerikansk selskab for et ‘markant millionbeløb.'

Det danske it-selskab Opbeat med 11 medarbejder er blevet solgt til det amerikanske selskab Elastic.

Prisen holder parterne hemmelig, men ifølge Børsen er der tale om et ‘markant millionbeløb.'

Med salget scorer stifterne af selskabet, Rasmus Makwarth og Ron Cohen, en pæn sum penge.

"Det drypper ned på os, men også på vores ansatte, der har været en del af aktieoptionsprogrammet, hvilket også er fantastisk. Men det er klart, at Ron og jeg vil være i en dejlig position fremadrettet," siger Rasmus Makwarth til Børsen.

Computerworld besøgte Opbeat et par år efter grundlæggelsen, nemlig i 2013.

Det lille selskab står bag en løsning, som programmører kan anvende til at identificere bugs og fejl i koden, så de kan bruge ‘tid på at udvikle - og ikke vedligeholde,' som visionen lød.

I alt er der over årene blevet investeret mere end 30 millioner kroner i selskabet fra forskellige venturefonde og investorer.

Allerede kort tid efter grundlæggelsen havde selskabet landet de første 15 millioner kroner fra prominente investorer som Andrew McCollum, medstifter af Facebook, og Mike Krieger, medstifter af Instagram.

Det kan du læse mere om her: Dansk opstartsvirksomhed med kurs mod himmelen.

Første investor var danskeren Thomas Madsen-Mygdal.

"Han er måske den dygtigste investor, som man kan få sig i Danmark, så det var noget vi gik meget målrettet efter. Han har prøvet det før, og er super god til at hjælpe entreprenører med at fokusere på de rigtige ting på de rigtige tidspunkter," sagde Rasmus Makwarth dengang til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"
Rådet for Digital Sikkerheds Henning Mortensen har haft armene oppe over hovedet siden igår. Micrsoft har lovet at holde alle europæiske brugeres cloud-placerede data i EU. Dog vil formanden gerne se hele udrulningens betingelser på skrift før festen.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.