Artikel top billede

Krakkede Tjeep vil sagsøge danske teleselskaber for bagvaskelse, spionage og aftalebrud

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil sagsøge flere af selskabets tidligere konkurrenter. Tjeep kræver flere millioner kroner.

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil stævne flere danske teleselskaber med krav om store erstatninger, skriver ITWatch.

Stævningerne kommer i kølvandet på Tjeeps konkurs for 10 dage siden, hvor selskabet måtte kaste håndklædet i ringen under et år efter etableringen.

Det kan du læse mere om her: Mobilselskab lukker: Tjeep konkurs under et år efter etableringen

Tjeep vil med stævningerne forlange erstatning fra andre mobilselskaber, som Tjeep mener har spoleret selskabets muligheder for at få rodfæste på markedet, dels forsøgte at kapre selskabets kunder på ulovlig vis i forbindelse med konkursen.

“Vi skal have erstatning for aftalebrud og ulovlige metoder. Vi kører en åben sag. Det er en klar strategi, for nu har vi jo masser af tid. Der er ikke kun tale om erstatningssager, men også anmeldelser om brud af mere alvorlig karakter såsom bagvaskelse, virksomhedsspionage og lignende,” siger tidligere marketingdirektør, Tidiane Gueye, til ITWatch.

Ifølge ham er Tjeep blevet behandlet ‘ekstremt urimeligt på alle fronter’ og behandlingen fra de øvrige telefirmaer kalder han for i strid med ‘enhver form for fair og ærlig konkurrence.’

Ifølge ham hævede selskabets netværksoperatør eksempelvis prisen for brug af netværket med 'mange hundrede procent.' Tjeep anvendte via Tel42 Telenors netværk, men Telenor afviser kritikken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere