Artikel top billede

Krakkede Tjeep vil sagsøge danske teleselskaber for bagvaskelse, spionage og aftalebrud

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil sagsøge flere af selskabets tidligere konkurrenter. Tjeep kræver flere millioner kroner.

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil stævne flere danske teleselskaber med krav om store erstatninger, skriver ITWatch.

Stævningerne kommer i kølvandet på Tjeeps konkurs for 10 dage siden, hvor selskabet måtte kaste håndklædet i ringen under et år efter etableringen.

Det kan du læse mere om her: Mobilselskab lukker: Tjeep konkurs under et år efter etableringen

Tjeep vil med stævningerne forlange erstatning fra andre mobilselskaber, som Tjeep mener har spoleret selskabets muligheder for at få rodfæste på markedet, dels forsøgte at kapre selskabets kunder på ulovlig vis i forbindelse med konkursen.

“Vi skal have erstatning for aftalebrud og ulovlige metoder. Vi kører en åben sag. Det er en klar strategi, for nu har vi jo masser af tid. Der er ikke kun tale om erstatningssager, men også anmeldelser om brud af mere alvorlig karakter såsom bagvaskelse, virksomhedsspionage og lignende,” siger tidligere marketingdirektør, Tidiane Gueye, til ITWatch.

Ifølge ham er Tjeep blevet behandlet ‘ekstremt urimeligt på alle fronter’ og behandlingen fra de øvrige telefirmaer kalder han for i strid med ‘enhver form for fair og ærlig konkurrence.’

Ifølge ham hævede selskabets netværksoperatør eksempelvis prisen for brug af netværket med 'mange hundrede procent.' Tjeep anvendte via Tel42 Telenors netværk, men Telenor afviser kritikken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere