Artikel top billede

Krakkede Tjeep vil sagsøge danske teleselskaber for bagvaskelse, spionage og aftalebrud

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil sagsøge flere af selskabets tidligere konkurrenter. Tjeep kræver flere millioner kroner.

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil stævne flere danske teleselskaber med krav om store erstatninger, skriver ITWatch.

Stævningerne kommer i kølvandet på Tjeeps konkurs for 10 dage siden, hvor selskabet måtte kaste håndklædet i ringen under et år efter etableringen.

Det kan du læse mere om her: Mobilselskab lukker: Tjeep konkurs under et år efter etableringen

Tjeep vil med stævningerne forlange erstatning fra andre mobilselskaber, som Tjeep mener har spoleret selskabets muligheder for at få rodfæste på markedet, dels forsøgte at kapre selskabets kunder på ulovlig vis i forbindelse med konkursen.

“Vi skal have erstatning for aftalebrud og ulovlige metoder. Vi kører en åben sag. Det er en klar strategi, for nu har vi jo masser af tid. Der er ikke kun tale om erstatningssager, men også anmeldelser om brud af mere alvorlig karakter såsom bagvaskelse, virksomhedsspionage og lignende,” siger tidligere marketingdirektør, Tidiane Gueye, til ITWatch.

Ifølge ham er Tjeep blevet behandlet ‘ekstremt urimeligt på alle fronter’ og behandlingen fra de øvrige telefirmaer kalder han for i strid med ‘enhver form for fair og ærlig konkurrence.’

Ifølge ham hævede selskabets netværksoperatør eksempelvis prisen for brug af netværket med 'mange hundrede procent.' Tjeep anvendte via Tel42 Telenors netværk, men Telenor afviser kritikken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?