Artikel top billede

Krakkede Tjeep vil sagsøge danske teleselskaber for bagvaskelse, spionage og aftalebrud

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil sagsøge flere af selskabets tidligere konkurrenter. Tjeep kræver flere millioner kroner.

Det krakkede mobilselskab Tjeep vil stævne flere danske teleselskaber med krav om store erstatninger, skriver ITWatch.

Stævningerne kommer i kølvandet på Tjeeps konkurs for 10 dage siden, hvor selskabet måtte kaste håndklædet i ringen under et år efter etableringen.

Det kan du læse mere om her: Mobilselskab lukker: Tjeep konkurs under et år efter etableringen

Tjeep vil med stævningerne forlange erstatning fra andre mobilselskaber, som Tjeep mener har spoleret selskabets muligheder for at få rodfæste på markedet, dels forsøgte at kapre selskabets kunder på ulovlig vis i forbindelse med konkursen.

“Vi skal have erstatning for aftalebrud og ulovlige metoder. Vi kører en åben sag. Det er en klar strategi, for nu har vi jo masser af tid. Der er ikke kun tale om erstatningssager, men også anmeldelser om brud af mere alvorlig karakter såsom bagvaskelse, virksomhedsspionage og lignende,” siger tidligere marketingdirektør, Tidiane Gueye, til ITWatch.

Ifølge ham er Tjeep blevet behandlet ‘ekstremt urimeligt på alle fronter’ og behandlingen fra de øvrige telefirmaer kalder han for i strid med ‘enhver form for fair og ærlig konkurrence.’

Ifølge ham hævede selskabets netværksoperatør eksempelvis prisen for brug af netværket med 'mange hundrede procent.' Tjeep anvendte via Tel42 Telenors netværk, men Telenor afviser kritikken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere