Artikel top billede

It-giganter og investorer er fløjtende ligeglade med brexit: Pumper milliarder ind i Londons tech-miljø

Der investeres i øjeblikket massivt i Londons it-miljø til trods for brexit. Investeringsniveauet har ikke været højere i 10 år.

Storbritanniens beslutning om at forlade EU har ikke påvirket Londons position som Europas it-hovedstad, hvor de internationale it-giganter placerer hovedkvarterer og centrale afdelinger.

Samtidig er it-investorerne tilsyneladende fløjtende ligeglade med brexit, hvis man skal tro en ny opgørelse over investerings-niveauet.

Alene i første halvår 2017 pumpede pumpede private investorer 4,5 milliarder britiske pund, omkring 38 milliarder kroner, ind i Londons tech-miljø.

Samtidig blev der via venture kapital investeret 9,3 milliarder kroner i de lokale teknologivirksomheder i London.

Læs også: Noget stort er under opsejling: Pludselig opruster it-giganterne med tusindvis af it-jobs i London

Det skriver BBC om oplysningerne, der stammer fra London & Partners, der står for at tiltrække it-investeringer til London.

BBC skriver videre, at det det samlede beløb, der er investeret i it-London i de første seks måneder af 2017, er det højeste beløb i de seneste 10 år.

"Brexit har forståeligt nok skabt lidt usikkerhed, men det er ingen overraskelse at se, at London fortsætter med at tiltrække dobbelt så meget i investeringer som nogen anden europæisk by,” udtaler Laura Citron, topchef i London & Partners.

Læs også:

Noget stort er under opsejling: Pludselig opruster it-giganterne med tusindvis af it-jobs i London

Efter EU's milliard-skattesmæk til Apple i Irland: Nu melder England sig 'open for business' med Apple

28-årige Fie droppede den danske it-branche: Det var lettere at få job i London - og udfordringerne er større
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere