Artikel top billede

It-giganter og investorer er fløjtende ligeglade med brexit: Pumper milliarder ind i Londons tech-miljø

Der investeres i øjeblikket massivt i Londons it-miljø til trods for brexit. Investeringsniveauet har ikke været højere i 10 år.

Storbritanniens beslutning om at forlade EU har ikke påvirket Londons position som Europas it-hovedstad, hvor de internationale it-giganter placerer hovedkvarterer og centrale afdelinger.

Samtidig er it-investorerne tilsyneladende fløjtende ligeglade med brexit, hvis man skal tro en ny opgørelse over investerings-niveauet.

Alene i første halvår 2017 pumpede pumpede private investorer 4,5 milliarder britiske pund, omkring 38 milliarder kroner, ind i Londons tech-miljø.

Samtidig blev der via venture kapital investeret 9,3 milliarder kroner i de lokale teknologivirksomheder i London.

Læs også: Noget stort er under opsejling: Pludselig opruster it-giganterne med tusindvis af it-jobs i London

Det skriver BBC om oplysningerne, der stammer fra London & Partners, der står for at tiltrække it-investeringer til London.

BBC skriver videre, at det det samlede beløb, der er investeret i it-London i de første seks måneder af 2017, er det højeste beløb i de seneste 10 år.

"Brexit har forståeligt nok skabt lidt usikkerhed, men det er ingen overraskelse at se, at London fortsætter med at tiltrække dobbelt så meget i investeringer som nogen anden europæisk by,” udtaler Laura Citron, topchef i London & Partners.

Læs også:

Noget stort er under opsejling: Pludselig opruster it-giganterne med tusindvis af it-jobs i London

Efter EU's milliard-skattesmæk til Apple i Irland: Nu melder England sig 'open for business' med Apple

28-årige Fie droppede den danske it-branche: Det var lettere at få job i London - og udfordringerne er større
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere