Artikel top billede

Dansk digital kø-virksomhed runder to milliarder brugere

Danske Queue-its kø-system har rundet 2 milliarder brugere. Det svarer til mere end hver fjerde beboer på planeten. "Jeg er uendelig stolt over at vores køsystem har hjulpet så mange mennesker, i så mange lande," siger direktøren

Folk fra hele verden har står i digital kø alle mulige ting og sager. Det kan være en kø til at købe koncertbilletter, det kan være en kø til at tjekke sin forskudsopgørelse eller en kø til at købe et nyt produkt. 

Faktisk står så mange mennesker i kø, at flere end 2 milliarder brugere har stået i kø via danske Queue-its kø-system. 

Det vækker glæde hos den danske direktør, der ser det som en form for milepæl.

“Jeg er uendelig stolt for, at vores køsystem har hjulpet så mange mennesker, i så mange lande og situationer, til en hurtigere, nemmere og ikke mindst en mere fair oplevelse på de mange travle websites, vi understøtter,” siger Queue-its direktør & medstifter, Niels Henrik Sodemann.

Den danske virksomhed var blandt de første, der opfandt og introducerede kø som koncept i forbindelse med website performance.

I dag har Queue-it kunder i mange lande, og betjener primært virksomheder indenfor e-handel, billetsalg og den offentlige sektor.

Hos Queue-it forventer man, at den næste store globale kø dannes, når Apple formodentlig til efteråret lancerer sin nye iPhone 8. Den danske virksomhed har før oplevet, at netop sådanne lanceringer giver ekstra travlhed hos teleselskaber og andre webshops.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere