Artikel top billede

Dansk digital kø-virksomhed runder to milliarder brugere

Danske Queue-its kø-system har rundet 2 milliarder brugere. Det svarer til mere end hver fjerde beboer på planeten. "Jeg er uendelig stolt over at vores køsystem har hjulpet så mange mennesker, i så mange lande," siger direktøren

Folk fra hele verden har står i digital kø alle mulige ting og sager. Det kan være en kø til at købe koncertbilletter, det kan være en kø til at tjekke sin forskudsopgørelse eller en kø til at købe et nyt produkt. 

Faktisk står så mange mennesker i kø, at flere end 2 milliarder brugere har stået i kø via danske Queue-its kø-system. 

Det vækker glæde hos den danske direktør, der ser det som en form for milepæl.

“Jeg er uendelig stolt for, at vores køsystem har hjulpet så mange mennesker, i så mange lande og situationer, til en hurtigere, nemmere og ikke mindst en mere fair oplevelse på de mange travle websites, vi understøtter,” siger Queue-its direktør & medstifter, Niels Henrik Sodemann.

Den danske virksomhed var blandt de første, der opfandt og introducerede kø som koncept i forbindelse med website performance.

I dag har Queue-it kunder i mange lande, og betjener primært virksomheder indenfor e-handel, billetsalg og den offentlige sektor.

Hos Queue-it forventer man, at den næste store globale kø dannes, når Apple formodentlig til efteråret lancerer sin nye iPhone 8. Den danske virksomhed har før oplevet, at netop sådanne lanceringer giver ekstra travlhed hos teleselskaber og andre webshops.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.