Artikel top billede

Dansk digital kø-virksomhed runder to milliarder brugere

Danske Queue-its kø-system har rundet 2 milliarder brugere. Det svarer til mere end hver fjerde beboer på planeten. "Jeg er uendelig stolt over at vores køsystem har hjulpet så mange mennesker, i så mange lande," siger direktøren

Folk fra hele verden har står i digital kø alle mulige ting og sager. Det kan være en kø til at købe koncertbilletter, det kan være en kø til at tjekke sin forskudsopgørelse eller en kø til at købe et nyt produkt. 

Faktisk står så mange mennesker i kø, at flere end 2 milliarder brugere har stået i kø via danske Queue-its kø-system. 

Det vækker glæde hos den danske direktør, der ser det som en form for milepæl.

“Jeg er uendelig stolt for, at vores køsystem har hjulpet så mange mennesker, i så mange lande og situationer, til en hurtigere, nemmere og ikke mindst en mere fair oplevelse på de mange travle websites, vi understøtter,” siger Queue-its direktør & medstifter, Niels Henrik Sodemann.

Den danske virksomhed var blandt de første, der opfandt og introducerede kø som koncept i forbindelse med website performance.

I dag har Queue-it kunder i mange lande, og betjener primært virksomheder indenfor e-handel, billetsalg og den offentlige sektor.

Hos Queue-it forventer man, at den næste store globale kø dannes, når Apple formodentlig til efteråret lancerer sin nye iPhone 8. Den danske virksomhed har før oplevet, at netop sådanne lanceringer giver ekstra travlhed hos teleselskaber og andre webshops.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere