Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Amazon sætter en brat stopper for salg af billige Android-smartphones: Indeholder farlig spyware

Med omgående virkning har Amazon sat en stopper for salget af de billige Android-smartphones af mærket Blu i Amazons webshop. Det handler om kundernes sikkerhed, lyder argumentet.

Det er ikke uden konsekvenser, hvis man sælger smartphones med præinstalleret software, der potentielt kan give sikkerheds- og privatlivs-problemer for brugerne.

Det må den amerikanske Android-producent Blu nu sande.

Selskabet, der blev stiftet i 2009 og holder til i Miami, er over de seneste uger blevet kritiseret for, at noget af den præinstallerede software, der kommer med Blu-telefonerne, opsamler følsomme brugerdata.

Det drejer sig tilsyneladende blandt andet om sms’er og andre aktiviteter, og anklagen går på, at de informationer leveres videre til samarbejdspartnere i Kina.

Amazon: Handler om kundernes sikkerhed
Det får nu Amazon til at sætte en brat stopper for salget af Blu-smartphones, skriver flere amerikanske medier.

"Da vores kunders sikkerhed og privatliv er af højeste betydning, er alle Blu-telefonmodeller blevet gjort utilgængelige for køb på Amazon.com, indtil problemet er løst," har Amazon udtalt ifølge blandt andre Cnet.

Blu står bag en række Android-telefoner, der hører til i lavprissegmentet og er blevet solgt for helt ned til 60 dollar på det amerikanske marked.

Læs også:

Her er de mest kraftfulde smartphones lige nu
Overraskende udmelding: De første 5G-smartphones er klar til dig allerede om to år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.