Artikel top billede

Ny funktion i Skype: Overfør penge til dine kontakter under en samtale

Microsofts Skype åbner op for, at brugerne kan overføre penge til hinanden under en samtale.

Der kommer stadig flere muligheder for at foretage betalinger og overføre penge via mobilen.

Nu får Skype- og Paypal-brugerne også en helt ny mulighed. De to tjenester har nemlig indgået et samarbejde, der skal gøre det let at overføre penge som Paypal-bruger direkte fra Skype-appen.

Det meddeler Skype i et blogindlæg.

“Hos Skype arbejder vi hårdt for at gøre dit liv lettere og mere effektivt. Derfor har vi udviklet 'Send Money’, en Skype-funktion, der gør det muligt for dig at overføre penge via den seneste Skype mobil-app med Paypal, mens du er midt i en samtale.”

Microsoft forklarer, at det eksempelvis kan være praktisk, hvis man lige skal have afregnet med en ven, man har været i biografen med, eller hvis andre har lagt ud for en gave eller lignende.

Funktionen findes kun i mobilappen. Her kan man nu, mens man har gang i en samtale, swipe til højre og vælge Send Money.

22 lande har i øjeblikket adgang til denne funktion, skriver Microsoft.

Danmark er endnu ikke med på listen, men det er eksempelvis Finland, Tyskland og Holland, så det er næppe utænkeligt, at Send Money via Skype på et tidspunkt også kommer her til landet.

Læs også:

Afstemning: Vil du helst bruge MobilePay, Apple Pay, det mobile Dankort eller noget helt fjerde?

Nu sker det: Apple Pay kommer til Danmark om kort tid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere