Artikel top billede

Ny funktion i Skype: Overfør penge til dine kontakter under en samtale

Microsofts Skype åbner op for, at brugerne kan overføre penge til hinanden under en samtale.

Der kommer stadig flere muligheder for at foretage betalinger og overføre penge via mobilen.

Nu får Skype- og Paypal-brugerne også en helt ny mulighed. De to tjenester har nemlig indgået et samarbejde, der skal gøre det let at overføre penge som Paypal-bruger direkte fra Skype-appen.

Det meddeler Skype i et blogindlæg.

“Hos Skype arbejder vi hårdt for at gøre dit liv lettere og mere effektivt. Derfor har vi udviklet 'Send Money’, en Skype-funktion, der gør det muligt for dig at overføre penge via den seneste Skype mobil-app med Paypal, mens du er midt i en samtale.”

Microsoft forklarer, at det eksempelvis kan være praktisk, hvis man lige skal have afregnet med en ven, man har været i biografen med, eller hvis andre har lagt ud for en gave eller lignende.

Funktionen findes kun i mobilappen. Her kan man nu, mens man har gang i en samtale, swipe til højre og vælge Send Money.

22 lande har i øjeblikket adgang til denne funktion, skriver Microsoft.

Danmark er endnu ikke med på listen, men det er eksempelvis Finland, Tyskland og Holland, så det er næppe utænkeligt, at Send Money via Skype på et tidspunkt også kommer her til landet.

Læs også:

Afstemning: Vil du helst bruge MobilePay, Apple Pay, det mobile Dankort eller noget helt fjerde?

Nu sker det: Apple Pay kommer til Danmark om kort tid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere