Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Ny funktion i Skype: Overfør penge til dine kontakter under en samtale

Microsofts Skype åbner op for, at brugerne kan overføre penge til hinanden under en samtale.

Der kommer stadig flere muligheder for at foretage betalinger og overføre penge via mobilen.

Nu får Skype- og Paypal-brugerne også en helt ny mulighed. De to tjenester har nemlig indgået et samarbejde, der skal gøre det let at overføre penge som Paypal-bruger direkte fra Skype-appen.

Det meddeler Skype i et blogindlæg.

“Hos Skype arbejder vi hårdt for at gøre dit liv lettere og mere effektivt. Derfor har vi udviklet 'Send Money’, en Skype-funktion, der gør det muligt for dig at overføre penge via den seneste Skype mobil-app med Paypal, mens du er midt i en samtale.”

Microsoft forklarer, at det eksempelvis kan være praktisk, hvis man lige skal have afregnet med en ven, man har været i biografen med, eller hvis andre har lagt ud for en gave eller lignende.

Funktionen findes kun i mobilappen. Her kan man nu, mens man har gang i en samtale, swipe til højre og vælge Send Money.

22 lande har i øjeblikket adgang til denne funktion, skriver Microsoft.

Danmark er endnu ikke med på listen, men det er eksempelvis Finland, Tyskland og Holland, så det er næppe utænkeligt, at Send Money via Skype på et tidspunkt også kommer her til landet.

Læs også:

Afstemning: Vil du helst bruge MobilePay, Apple Pay, det mobile Dankort eller noget helt fjerde?

Nu sker det: Apple Pay kommer til Danmark om kort tid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.