Facebook udfordrer Den Blå Avis: Lancerer Marketplace til alt dit gamle ragelse

Facebook er klar med en dedikeret funktion kaldet Marketplace, så du lettere kan få solgt dit gamle kamera eller brugte babytøj.

Facebook er blevet et populært sted at sælge sine gamle ejendele via grupper.

Det har aldrig været hovedformålet med Facebook, men alligevel er Mark Zuckerberg & Co klar til at udrulle sin Marketplace-funktion i blandt andet Danmark.

Funktionen bliver et menupunkt for sig selv i din Facebook-app, hvor det bliver let at finde lokale sælgere i dit nærområde.

Du kan specifikt bede Marketplace om at finde alle, der sælger ting inden for en radius af tre kilometer, eller du kan søge mere specifikt med filtre og prisniveauer ligesom på en almindelig budside.

På samme måde kan du selv opstille dine brugte underbukser med fotos, nøgleord og salgstekst og vente på bud fra andre i dit lokalområde eller fra resten af Danmark.

Læs også: Guide: Sådan gør du din telefon klar til at blive solgt - også selv om den er i stykker Konkurrent til den Blå Avis
I Danmark benytter de fleste danskere Den Blå Avis, når de skal sælge deres bruge ejendele.

DBA har over 1,2 millioner månedlige besøgende, men Facebooks Marketplace vil unægteligt blive en stor udfordrer til DBA. 

Ligesom på Den Blå Avis vil du på Facebook Marketplace blive mødt af et galleri med salgsopstillinger, hvor du kan læse mere om produktet, se flere billeder, byde på den eller skrive direkte til ejeren.

Herefter foregår det ligesom med Den Blå Avis: Man bliver enige om en pris, et møde mellem to fremmede, et håndslag, en Mobile Pay-besked eller kolde kontanter og så farvel igen.

Marketplace blev i første omgang udsendt til de engelsktalende markeder tilbage i oktober, men funktionen er nu klar til 17 yderligere lande heriblandt Danmark.

Marketplace forventes at rulle ud over de næste kommende dage.

Facebook udvider sig på flere fronter for tiden. Facebook er også på vej med en dedikeret underside i sin app til videoer, der er produceret specifikt til Facebook som en direkte konkurrent til YouTube. 

Læs også: Facebook udfordrer Youtube med ny video-tjeneste

Læs også: Apple vil betale dig for din gamle iPhone - men pas på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.