Artikel top billede

Facebook udfordrer Den Blå Avis: Lancerer Marketplace til alt dit gamle ragelse

Facebook er klar med en dedikeret funktion kaldet Marketplace, så du lettere kan få solgt dit gamle kamera eller brugte babytøj.

Facebook er blevet et populært sted at sælge sine gamle ejendele via grupper.

Det har aldrig været hovedformålet med Facebook, men alligevel er Mark Zuckerberg & Co klar til at udrulle sin Marketplace-funktion i blandt andet Danmark.

Funktionen bliver et menupunkt for sig selv i din Facebook-app, hvor det bliver let at finde lokale sælgere i dit nærområde.

Du kan specifikt bede Marketplace om at finde alle, der sælger ting inden for en radius af tre kilometer, eller du kan søge mere specifikt med filtre og prisniveauer ligesom på en almindelig budside.

På samme måde kan du selv opstille dine brugte underbukser med fotos, nøgleord og salgstekst og vente på bud fra andre i dit lokalområde eller fra resten af Danmark.

Læs også: Guide: Sådan gør du din telefon klar til at blive solgt - også selv om den er i stykker

Konkurrent til den Blå Avis

I Danmark benytter de fleste danskere Den Blå Avis, når de skal sælge deres bruge ejendele.

DBA har over 1,2 millioner månedlige besøgende, men Facebooks Marketplace vil unægteligt blive en stor udfordrer til DBA. 

Ligesom på Den Blå Avis vil du på Facebook Marketplace blive mødt af et galleri med salgsopstillinger, hvor du kan læse mere om produktet, se flere billeder, byde på den eller skrive direkte til ejeren.

Herefter foregår det ligesom med Den Blå Avis: Man bliver enige om en pris, et møde mellem to fremmede, et håndslag, en Mobile Pay-besked eller kolde kontanter og så farvel igen.

Marketplace blev i første omgang udsendt til de engelsktalende markeder tilbage i oktober, men funktionen er nu klar til 17 yderligere lande heriblandt Danmark.

Marketplace forventes at rulle ud over de næste kommende dage.

Facebook udvider sig på flere fronter for tiden. Facebook er også på vej med en dedikeret underside i sin app til videoer, der er produceret specifikt til Facebook som en direkte konkurrent til YouTube. 

Læs også: Facebook udfordrer Youtube med ny video-tjeneste

Læs også: Apple vil betale dig for din gamle iPhone - men pas på
IT-JOB

Djurslands Bank

IT-udvikler

Unik System Design A/S

Tester/QA

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

SOC Analyst - Cybersecurity Specialist for OT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane