Artikel top billede

It-problemer hos BankNordik trækker ud: Kunderne må vente på at få penge tilbage, selv om de er hævet ved en fejl

Kunder hos BankNordik har på grund af it-problemer fået hævet det samme beløb to gange. Selvom problemerne nu har stået på i flere dage, bliver det formentlig først onsdag, at de får deres penge tilbage.

Det kommer til at tage endnu et par dage, før kunder hos BankNordik, der ved en fejl har fået hævet det samme beløb to gange på deres betalingskort, får deres penge tilbage.

Det fremgår af en ny opdatering fra BankNordik, der er udsendt til kunderne mandag over frokost:

“Der arbejdes fortsat på højtryk for at løse problemet. Seneste melding er, at dobbeltposteringerne forventes tilbageført senest onsdag. Denne information vil blive opdateret, så snart vi har nyt i sagen,” skriver banken. 

Læs om problemerne hos BankNordik her.

It-problemer hos BankNordik betød torsdag i sidste uge, at et endnu ikke offentliggjort antal kunder fik trukket beløb på deres konti, der ellers allerede var blevet hævet én gang.

"En sådan "dobbeltpostering" skal selvfølgelig rettes - og det arbejdes der hårdt på,” skrev BankNordik til kunderne allerede torsdag.

“Vi har netop haft statusmøde med vores samarbejdspartner, og det er desværre endnu ikke muligt at sige noget om det forventede tidspunkt for tilbageføring af dobbelt-posteringerne. Det beklager vi meget,” lød det også fra BankNordik i sidste uge.

Computerworld forsøger fortsat at få en kommentar fra BankNordik.

Læs også:

Dansk bank ramt af store it-problemer: Pengebeløb hævet to gange hos kunderne - stadig ikke betalt tilbage
IT-JOB

Boyum IT Solutions A/S

Lead Software Engineer

Aabenraa Kommune

IT- og Digitaliseringschef

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Azure DevOps engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere