Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Foto: Google

Nyt Android-system på vej: Se her hvornår det (måske) kommer til din telefon

Googles nye Android Oreo er på vej. Det betyder også, at kapløbet er skudt igang om, hvilke mobilproducenterne der først kan lancere det på netop deres telefoner.

Google har officielt navngivet det nyeste Android-styresystem Oreo efter de små søde amerikanske småkager, og du kan roligt købe et par pakker og gnaske løs, før systemet rent faktisk lander på dit device.

Det er nemlig meget småt med konkrete datoer i kalenderen hos mobilproducenterne.

Der er stor forskel på, hvornår de internationale mobilproducenter forventer, at deres devices er klar til at håndtere den nye platform. Det forventes dog helt klart, at Googles egne Nexus- og Pixel-telefoner bliver de første, der får det nye opdaterede system. 

Læs også: Dugfriske tal fra smartphonemarkedet: Sådan klarer de førende producenter og styresystemer sig

Her er Techcrunchs bud på, hvornår du kan forvente, at det nye platform er klar til din telefon.

BlackBerry:
Har du en BlackBerry, så er du i forvejen noget særligt. Det bliver du dog ikke, hvad angår styresystem. En talsperson fra selskabet har ifølge Techcrunch bekræftet, at systemet kommer til Blackberry. 

HTC:
En af de tidligere store spillere i Danmark har allerede bekræftet, at systemet kommer til modellerne HTC U11, HTC U Ultra, og HTC 10, men der er ikke overblik over, hvornår det præcist bliver endnu.

LG: 
Der er ikke nogen officiel udmelding fra LG endnu, men selskabet har blandt andet på de sociale medier omtalt og teaset for det nye system, så folkene hos LG har ikke overset, at det nye system er her.  

Motorola: 
Fra Motorolas side har man anlagt en mere konservativ strategi. Selskabet har bekræftet, at man, når systemet er lanceret, begynder at kode det til sine egne enheder. Fokus er i følge selskabet på at få tingene gjort rigtigt. 

OnePlus:
Nu begynder det at blive konkret. Virksomheden har luftet, at platformen vil blive introduceret på 3 og 3T allerede i år. Det forventes fra Techcrunch's side, at Oneplus 5 også får systemet. 

Samsung:
Det forventes også, at Samsung introducerer systemet til den nye Note 8 og topmodellen S8. Der spekuleres i, om vi kommer tættere på en dato på de kommende dages Note 8-event i New York.

Det kan du følge med i her på sitet. Computerworld har naturligvis test-og forbrugerredaktør Morten Sahl Madsen på pletten. 

Sony:
Der er ingen officiel udmelding fra japanerne endnu, men det forventes, at en række af modellerne får det nye system. 

Det er altså meget småt med konkrete datoer, du kan krydse af i kalenderen, men på den positive side kan det siges, at alle producenterne har tilkendegivet, at de forventer at implementere systemet.

Læs også: Dugfriske tal fra smartphonemarkedet: Sådan klarer de førende producenter og styresystemer sig
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere