Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Fejl hos datacentral betød at danske bankkunder fik hævet det samme beløb to gange

Der er nu offentliggjort nye oplysninger om de it-problemer, der betød, at BankNordiks kunder fik hævet det samme beløb to gange.

Se seneste nyt nederst. 

Det var en fejl hos BankNordiks datacentral, der betød, at kunder i sidste uge fik hævet det samme beløb to gange.

I alt er 1.751 kunder ramt af disse dobbeltposteringer, meddeler BankNordik nu.

“Der er desværre endnu ikke nogen afklaring på tilbageførselstidspunktet. Vi opdaterer med en ny status tirsdag,” lød det sent mandag fra BankNordik.

BankNordik har datacentral hos SDC. Tidligere mandag forklarede BankNordik om problemerne:

“Som tidligere nævnt har en fejl hos vores datacentral medført, at der torsdag den 17/8, på nogle af vores kunders konti, er blevet trukket beløb, der tidligere er blevet hævet.”

“Vi er i tæt dialog med vores datacentral, og vi forventer at kunne melde ud senere i dag, hvornår dobbeltposteringerne forventes tilbageført. Tilbageførslerne foretages således, at vores kunder holdes skadefri i forhold til renter og eventuelle overtræksgebyrer.”

“Vi har, lige siden fejlen blev konstateret, været i løbende dialog med vores datacentral, ligesom vi har forsøgt at hjælpe de kunder, som har været hårdest ramt af det utilsigtede træk på deres konti.”

“Vi er fuldt ud bevidste om og beklager dybt de problemer, som denne fejl har medført for vores kunder.”

Ny opdatering fra BankNordik tirsdag den 22. august klokken 10.25:

"Dobbeltposteringerne vil blive tilbageført i løbet af dagen.
Som nævnt i tidligere opdatering vil vores kunder blive holdt skadefri i forhold til renter og eventuelle overtræksgebyrer."

Læs også:

Dansk bank ramt af store it-problemer: Pengebeløb hævet to gange hos kunderne - stadig ikke betalt tilbage

Dansk bank ramt af store it-problemer: Pengebeløb hævet to gange hos kunderne - stadig ikke betalt tilbage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"
Rådet for Digital Sikkerheds Henning Mortensen har haft armene oppe over hovedet siden igår. Micrsoft har lovet at holde alle europæiske brugeres cloud-placerede data i EU. Dog vil formanden gerne se hele udrulningens betingelser på skrift før festen.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.