Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen / Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af / Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen / Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af / Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

Godmorgen. Her er Computerworlds overblik over de vigtigste it-nyheder denne onsdag morgen.

De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen

En ny såkaldt parathedsvurdering viser, at sygehusene i Region Sjælland er klar til at indføre den omstridte Sundhedsplatformen den 25. november 2017, skriver regionen i en pressemeddelelse.

“Sundhedsplatformen et kæmpe forandringsprojekt for alle i Region Sjælland. Der vil komme bump og udfordringer på vejen, og vi kommer ikke til at se alle fordelene fra første dag”, siger Regionsrådsformand Jens Stenbæk

Regionen foretager parathedsvurderingerne hver 30. dag frem til lanceringen af Sundhedsplatformen. Vurderingen sker på baggrund af nogle lange tjeklister, som sygehusene og psykiatrien har meldt ind med enten grøn, gul og rød markering.

“Der er naturligvis fortsat nogle gule og røde aktiviteter i parathedsvurderingen, som skal justeres til, men det ser rigtigt godt ud her 94 dage før implementering af Sundhedsplatformen. Vi følger planen og er klar”, sigerJens Stenbæk

Sygehuse og psykiatri planlægger en lavere grad af planlagt og ambulant behandling i ugen op til, under og efter implementeringen af Sundhedsplatformen for at sikre håndteringen af akutte patienter. Bemandingen øges i samme periode på alle afdelinger for at tage højde for den ekstra tid, personalet måtte bruge som følge af det nye it-system.

Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af

Visma Esscom Danmark A/S hedder et nyt selskab, som vil have en del af det såkaldte eftermarked for break & fix af eksempelvis printere og kopimaskiner, skriver Visma i en pressemeddelelse.

Visma har en nordisk aftale med printerproducenten OKI, som nu rulles ud i Danmark.

Den danske direktør for Visma Retail A/S, Kim H. Pedersen, indsættes som adm. direktør for Visma Esscom A/S.

Visma Esscom har 20 teknikere i sin organisation og med mulighed for at trække på ekstra ressourcer, hvis der bliver behov.

Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

Videoindhold er super populært på sociale medier som Facebook og Snapchat og bliver delt i langt højere grad end tekst.

Det giver øget trafik og indtægter, og nu giver Microsoftejede LinkedIn så også brugerne mulighed for at uploade videoer, skriver Techcrunch.

LinkedIn satser på, at brugerne vil uploade arbejdsrelaterede videoer om eksempelvis projekter og produktpræsentationer. Upload sker via LinkedIns mobile apps.

Lanceringen af video på LinkedIn skete i begrænset omfang tidligere på året, men nu er sluserne altså åbnet.

Erfaringerne fra den begrænsede lancering viste, at videoindhold blev delt 20 gange mere end andet indhold. LinkedIn har cirka 500 millioner brugere på verdensplan.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere