Artikel top billede

Morgen-briefing: De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen / Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af / Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen / Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af / Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

Godmorgen. Her er Computerworlds overblik over de vigtigste it-nyheder denne onsdag morgen.

De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen

En ny såkaldt parathedsvurdering viser, at sygehusene i Region Sjælland er klar til at indføre den omstridte Sundhedsplatformen den 25. november 2017, skriver regionen i en pressemeddelelse.

“Sundhedsplatformen et kæmpe forandringsprojekt for alle i Region Sjælland. Der vil komme bump og udfordringer på vejen, og vi kommer ikke til at se alle fordelene fra første dag”, siger Regionsrådsformand Jens Stenbæk

Regionen foretager parathedsvurderingerne hver 30. dag frem til lanceringen af Sundhedsplatformen. Vurderingen sker på baggrund af nogle lange tjeklister, som sygehusene og psykiatrien har meldt ind med enten grøn, gul og rød markering.

“Der er naturligvis fortsat nogle gule og røde aktiviteter i parathedsvurderingen, som skal justeres til, men det ser rigtigt godt ud her 94 dage før implementering af Sundhedsplatformen. Vi følger planen og er klar”, sigerJens Stenbæk

Sygehuse og psykiatri planlægger en lavere grad af planlagt og ambulant behandling i ugen op til, under og efter implementeringen af Sundhedsplatformen for at sikre håndteringen af akutte patienter. Bemandingen øges i samme periode på alle afdelinger for at tage højde for den ekstra tid, personalet måtte bruge som følge af det nye it-system.

Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af

Visma Esscom Danmark A/S hedder et nyt selskab, som vil have en del af det såkaldte eftermarked for break & fix af eksempelvis printere og kopimaskiner, skriver Visma i en pressemeddelelse.

Visma har en nordisk aftale med printerproducenten OKI, som nu rulles ud i Danmark.

Den danske direktør for Visma Retail A/S, Kim H. Pedersen, indsættes som adm. direktør for Visma Esscom A/S.

Visma Esscom har 20 teknikere i sin organisation og med mulighed for at trække på ekstra ressourcer, hvis der bliver behov.

Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

Videoindhold er super populært på sociale medier som Facebook og Snapchat og bliver delt i langt højere grad end tekst.

Det giver øget trafik og indtægter, og nu giver Microsoftejede LinkedIn så også brugerne mulighed for at uploade videoer, skriver Techcrunch.

LinkedIn satser på, at brugerne vil uploade arbejdsrelaterede videoer om eksempelvis projekter og produktpræsentationer. Upload sker via LinkedIns mobile apps.

Lanceringen af video på LinkedIn skete i begrænset omfang tidligere på året, men nu er sluserne altså åbnet.

Erfaringerne fra den begrænsede lancering viste, at videoindhold blev delt 20 gange mere end andet indhold. LinkedIn har cirka 500 millioner brugere på verdensplan.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere