Artikel top billede

Fyringsrunde på vej i Telia: Vil afskedige 50 medarbejdere i Danmark

Det er ikke bare Telenor og TDC, der siger farvel til medarbejdere i øjeblikket. Telia er på trapperne med en fyringsrunde i Danmark.

Tidligere ugen meddelte Telenor, at 54 medarbejdere og ledere på tværs af organisationen opsiges, samtidig med at der nedlægges 31 åbne stillinger.

Læs mere om det her.

Nu kommer konkurrenten Telia med en lignende plan:

Ifølge Business.dk vil Telia afskedige 50 medarbejdere i en fyringsrunde, som vil blive meldt ud i detaljer i morgen, fredag.

Telias pressechef, Rasmus Avnskjold, bekræfter over for Business.dk, at der der kommer til at ske afskedigelser.

“Det drejer sig udelukkende om vores kundeservicefunktioner og vil primært ramme administrative medarbejdere her,” udtaler Rasmus Avnskjold.

Han forklarer, at det blandt andet skyldes, at de tre Telia-brands Telia, CallMe og DLG Tele knyttes tættere sammen.

TDC skærer 600 stillinger væk

Det er ikke kun Telia og Telenor, der forsøger at trimme organisationen i øjeblikket.

Landets største teleselskab, TDC, kunne for nogle uger siden meddele, at TDC Group alene i år skal skære 300 millioner kroner af omkostningerne.

Det betyder, at antallet af medarbejdere reduceres med 600.

“De 300 millioner kroner er omkring 400 medarbejdere, som har forladt os i første halvår, og så er det omkring 200 medarbejdere, som allerede på nuværende tidspunkt er i en opsigelsesperiode. Det er ikke nye opsigelser, men de skal forlade os her i løbet af andet halvår,” fortalte CFO i TDC, Stig Pastwa, til Computerworld.

Læs mere her:

TDC Group barberer 300 millioner kroner af omkostningerne i 2017: Reducerer medarbejderstaben med 600 personer

Fyringer hos Telenor i Danmark: Stort antal medarbejdere mister jobbet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.