Artikel top billede

Fyringsrunde på vej i Telia: Vil afskedige 50 medarbejdere i Danmark

Det er ikke bare Telenor og TDC, der siger farvel til medarbejdere i øjeblikket. Telia er på trapperne med en fyringsrunde i Danmark.

Tidligere ugen meddelte Telenor, at 54 medarbejdere og ledere på tværs af organisationen opsiges, samtidig med at der nedlægges 31 åbne stillinger.

Læs mere om det her.

Nu kommer konkurrenten Telia med en lignende plan:

Ifølge Business.dk vil Telia afskedige 50 medarbejdere i en fyringsrunde, som vil blive meldt ud i detaljer i morgen, fredag.

Telias pressechef, Rasmus Avnskjold, bekræfter over for Business.dk, at der der kommer til at ske afskedigelser.

“Det drejer sig udelukkende om vores kundeservicefunktioner og vil primært ramme administrative medarbejdere her,” udtaler Rasmus Avnskjold.

Han forklarer, at det blandt andet skyldes, at de tre Telia-brands Telia, CallMe og DLG Tele knyttes tættere sammen.

TDC skærer 600 stillinger væk

Det er ikke kun Telia og Telenor, der forsøger at trimme organisationen i øjeblikket.

Landets største teleselskab, TDC, kunne for nogle uger siden meddele, at TDC Group alene i år skal skære 300 millioner kroner af omkostningerne.

Det betyder, at antallet af medarbejdere reduceres med 600.

“De 300 millioner kroner er omkring 400 medarbejdere, som har forladt os i første halvår, og så er det omkring 200 medarbejdere, som allerede på nuværende tidspunkt er i en opsigelsesperiode. Det er ikke nye opsigelser, men de skal forlade os her i løbet af andet halvår,” fortalte CFO i TDC, Stig Pastwa, til Computerworld.

Læs mere her:

TDC Group barberer 300 millioner kroner af omkostningerne i 2017: Reducerer medarbejderstaben med 600 personer

Fyringer hos Telenor i Danmark: Stort antal medarbejdere mister jobbet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere