Artikel top billede

Fyringsrunde på vej i Telia: Vil afskedige 50 medarbejdere i Danmark

Det er ikke bare Telenor og TDC, der siger farvel til medarbejdere i øjeblikket. Telia er på trapperne med en fyringsrunde i Danmark.

Tidligere ugen meddelte Telenor, at 54 medarbejdere og ledere på tværs af organisationen opsiges, samtidig med at der nedlægges 31 åbne stillinger.

Læs mere om det her.

Nu kommer konkurrenten Telia med en lignende plan:

Ifølge Business.dk vil Telia afskedige 50 medarbejdere i en fyringsrunde, som vil blive meldt ud i detaljer i morgen, fredag.

Telias pressechef, Rasmus Avnskjold, bekræfter over for Business.dk, at der der kommer til at ske afskedigelser.

“Det drejer sig udelukkende om vores kundeservicefunktioner og vil primært ramme administrative medarbejdere her,” udtaler Rasmus Avnskjold.

Han forklarer, at det blandt andet skyldes, at de tre Telia-brands Telia, CallMe og DLG Tele knyttes tættere sammen.

TDC skærer 600 stillinger væk

Det er ikke kun Telia og Telenor, der forsøger at trimme organisationen i øjeblikket.

Landets største teleselskab, TDC, kunne for nogle uger siden meddele, at TDC Group alene i år skal skære 300 millioner kroner af omkostningerne.

Det betyder, at antallet af medarbejdere reduceres med 600.

“De 300 millioner kroner er omkring 400 medarbejdere, som har forladt os i første halvår, og så er det omkring 200 medarbejdere, som allerede på nuværende tidspunkt er i en opsigelsesperiode. Det er ikke nye opsigelser, men de skal forlade os her i løbet af andet halvår,” fortalte CFO i TDC, Stig Pastwa, til Computerworld.

Læs mere her:

TDC Group barberer 300 millioner kroner af omkostningerne i 2017: Reducerer medarbejderstaben med 600 personer

Fyringer hos Telenor i Danmark: Stort antal medarbejdere mister jobbet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere