Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

B&O dropper kablerne: Nu også klar med “fuldstændig” trådløse hovedtelefoner

Kabler er totalt passé inden for hovedtelefoner, og nu er B&O Play også klar med et headset uden nogle former for kabler

En af de hippe teknologier omkring hovedtelefoner er “fuldstændig” 'trådløshed.'

Nu er B&O Play også klar med et headset, hvor der ikke hænger nogle kabler overhovedet og dingler fra hovedtelefon til hovedtelefon eller ned til telefonen.

B&O Play E8 er to hovedtelefon-elementer, som forbindes trådløst med hinanden og til din afspilningsenhed.

De har tilsammen fire timers batteri-levetid og kommer med en batteri-boks, hvor der er yderligere to ekstra fulde opladninger i.

E8 er et lille headset, men B&O Play har alligevel forsøgt at sætte sit nordiske præg på designet. Selve batteriboksen er indhyllet i læder, og selve headsettet består blandt andet af aluminium.

Hver høretelefon har en 5,7 mm dynamisk højtaler, en lille elektromagnetisk transducer, NFMI teknologi og en Bluetooth 4,2 chip med Digital Sound Processing, der muliggør dynamisk tuning og en lyd uden udfald.

Du kan styre musikken ved hjælp af tryk og selv styre, hvor meget lyd der skal gå igennem headsettet. Dette er særlig praktisk, hvis du bevæger dig rundt i trafikken.

Prisen er dog lige så B&O’sk som læderetuiet. E8 koster 2.299 kroner og kan købes fra d. 12 oktober.

Ikke de første på markedet

Det var sidste år, at markedet for fuldstændig trådløse headset slog igennem. Samsung, Motorola og tyske Bragi var nogle af de første ude med headsets uden kabel, og danske Jabra udgav også sine Elite Sport.

Test: Test af Jabra Elite Sport: Det er fedt - men kan du leve med kompromisserne?

Du kan læse om hele udviklingen af Jabra Elite Sport her, som alt sammen mere eller mindre startede med Scarlett Johanssons stemme: Fra Scarlett Johansson til ægte kabelfrihed: Sådan udviklede Jabra sit første ægte trådløse headset

Derefter udkom Apples AirPods også specifikt til iPhones.

Samtlige af ovennævnte er billigere end B&O Plays E8. Jabra Elite Sport koser fra 1.500 og op alt efter batteristørrelse, og Apples egne AirPods koster 1.300 kroner.

Læs også: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.