Artikel top billede

B&O dropper kablerne: Nu også klar med “fuldstændig” trådløse hovedtelefoner

Kabler er totalt passé inden for hovedtelefoner, og nu er B&O Play også klar med et headset uden nogle former for kabler

En af de hippe teknologier omkring hovedtelefoner er “fuldstændig” 'trådløshed.'

Nu er B&O Play også klar med et headset, hvor der ikke hænger nogle kabler overhovedet og dingler fra hovedtelefon til hovedtelefon eller ned til telefonen.

B&O Play E8 er to hovedtelefon-elementer, som forbindes trådløst med hinanden og til din afspilningsenhed.

De har tilsammen fire timers batteri-levetid og kommer med en batteri-boks, hvor der er yderligere to ekstra fulde opladninger i.

E8 er et lille headset, men B&O Play har alligevel forsøgt at sætte sit nordiske præg på designet. Selve batteriboksen er indhyllet i læder, og selve headsettet består blandt andet af aluminium.

Hver høretelefon har en 5,7 mm dynamisk højtaler, en lille elektromagnetisk transducer, NFMI teknologi og en Bluetooth 4,2 chip med Digital Sound Processing, der muliggør dynamisk tuning og en lyd uden udfald.

Du kan styre musikken ved hjælp af tryk og selv styre, hvor meget lyd der skal gå igennem headsettet. Dette er særlig praktisk, hvis du bevæger dig rundt i trafikken.

Prisen er dog lige så B&O’sk som læderetuiet. E8 koster 2.299 kroner og kan købes fra d. 12 oktober.

Ikke de første på markedet

Det var sidste år, at markedet for fuldstændig trådløse headset slog igennem. Samsung, Motorola og tyske Bragi var nogle af de første ude med headsets uden kabel, og danske Jabra udgav også sine Elite Sport.

Test: Test af Jabra Elite Sport: Det er fedt - men kan du leve med kompromisserne?

Du kan læse om hele udviklingen af Jabra Elite Sport her, som alt sammen mere eller mindre startede med Scarlett Johanssons stemme: Fra Scarlett Johansson til ægte kabelfrihed: Sådan udviklede Jabra sit første ægte trådløse headset

Derefter udkom Apples AirPods også specifikt til iPhones.

Samtlige af ovennævnte er billigere end B&O Plays E8. Jabra Elite Sport koser fra 1.500 og op alt efter batteristørrelse, og Apples egne AirPods koster 1.300 kroner.

Læs også: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere