Artikel top billede

B&O dropper kablerne: Nu også klar med “fuldstændig” trådløse hovedtelefoner

Kabler er totalt passé inden for hovedtelefoner, og nu er B&O Play også klar med et headset uden nogle former for kabler

En af de hippe teknologier omkring hovedtelefoner er “fuldstændig” 'trådløshed.'

Nu er B&O Play også klar med et headset, hvor der ikke hænger nogle kabler overhovedet og dingler fra hovedtelefon til hovedtelefon eller ned til telefonen.

B&O Play E8 er to hovedtelefon-elementer, som forbindes trådløst med hinanden og til din afspilningsenhed.

De har tilsammen fire timers batteri-levetid og kommer med en batteri-boks, hvor der er yderligere to ekstra fulde opladninger i.

E8 er et lille headset, men B&O Play har alligevel forsøgt at sætte sit nordiske præg på designet. Selve batteriboksen er indhyllet i læder, og selve headsettet består blandt andet af aluminium.

Hver høretelefon har en 5,7 mm dynamisk højtaler, en lille elektromagnetisk transducer, NFMI teknologi og en Bluetooth 4,2 chip med Digital Sound Processing, der muliggør dynamisk tuning og en lyd uden udfald.

Du kan styre musikken ved hjælp af tryk og selv styre, hvor meget lyd der skal gå igennem headsettet. Dette er særlig praktisk, hvis du bevæger dig rundt i trafikken.

Prisen er dog lige så B&O’sk som læderetuiet. E8 koster 2.299 kroner og kan købes fra d. 12 oktober.

Ikke de første på markedet

Det var sidste år, at markedet for fuldstændig trådløse headset slog igennem. Samsung, Motorola og tyske Bragi var nogle af de første ude med headsets uden kabel, og danske Jabra udgav også sine Elite Sport.

Test: Test af Jabra Elite Sport: Det er fedt - men kan du leve med kompromisserne?

Du kan læse om hele udviklingen af Jabra Elite Sport her, som alt sammen mere eller mindre startede med Scarlett Johanssons stemme: Fra Scarlett Johansson til ægte kabelfrihed: Sådan udviklede Jabra sit første ægte trådløse headset

Derefter udkom Apples AirPods også specifikt til iPhones.

Samtlige af ovennævnte er billigere end B&O Plays E8. Jabra Elite Sport koser fra 1.500 og op alt efter batteristørrelse, og Apples egne AirPods koster 1.300 kroner.

Læs også: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere