Artikel top billede

Her er TDC Hostings nye navn: Skifter navn til Itadel (se hvorfor valget faldt på lige dette navn)

TDC Hosting får nyt navn efter selskabet med udgangen af marts forlod TDC-familien.

TDC Hosting skifter navn til Itadel, meddeler selskabet.

Det sker efter, at selskabet og dets 300 ansatte 31. marts forlod TDC-familien og blev overtaget af kapitalfonden Maj Invest Equity.

Det kan du læse mere om her: TDC skiller sig af med TDC Hosting - sælges til kapitalfond

Allerede dengang lå det fast, at TDC Hosting skulle have nyt navn. Men arbejdet var omgærdet af en del hemmelighedskræmmeri.

Dengang ville selskabet kun fortælle, at det nye navn skulle findes med udgangspunkt i selskabets strategi og i den måde, hvorpå det gerne vil opfattes i markedet - ligesom det ikke måtte anvendes af andre - hverken indenlands eller udenlands.

Det kan du læse mere om her: TDC Hosting skifter navn efter frasalg: Skal have ny identitet.

Nu meddeler det tidligere TDC Hosting, at Itadel står for ‘det simple og sikre.’

“Itadel udspringer af ordet ’citadel’, der er et stærkt fæstningsanlæg, med andre ord en sikker og befæstet struktur designet til at beskytte mod ubudne gæster. Virksomheden signalerer med sit nye navn et stærkt fokus på it-sikkerhed og databeskyttelse,” lyder det fra selskabets marketingfolk.

300 medarbejdere

TDC Hosting blev stiftet i 2004 som en del af TDC. I dag har selskabet mere end 300 medarbejdere og omsætter for omkring en halv milliard kroner om året.

Gennem de senere år er en lang række danske selskaber blevet solgt helt eller delvist til kapitalfonde. De tæller blandt andre KMD, Conscia, GlobalConnect, Netcompany Zitcom, Scannet, SiteCore og flere andre.

TDC forsøgte første gang at sælge TDC Hosting i 2015, hvor selskabet var til salg i ni måneder uden at en køber dukkede op. Derefter besluttede TDC at beholde selskabet. Det varede indtil Maj Invest Equity meldte sig som mulig køber.

Salget af TDC Hosting kommer i en tid, hvor der konsolideres og oprustes til kamp i den danske hostingbranche.

I den seneste tid er DanDomain, Jaynet, Zitcom og Solido Hosting eksempelvis blevet solgt til belgiske Intelligent, mens GlobalConnect er blevet solgt til EQT.

Du kan læse mere om denne konsolideringsbølge her: Opkøbsbølge har ramt Danmark: Hostingselskaber bliver opkøbt af udenlandske spillere.

Læs også:

TDC Hosting skifter navn efter frasalg - skal have ny identitet

TDC skiller sig af med TDC Hosting - sælges til kapitalfond

TDC om GlobalConnects opkøb af Nianet: Sådan vil TDC forsvare sig på erhvervsmarkedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere