Her er TDC Hostings nye navn: Skifter navn til Itadel (se hvorfor valget faldt på lige dette navn)

TDC Hosting får nyt navn efter selskabet med udgangen af marts forlod TDC-familien.

TDC Hosting skifter navn til Itadel, meddeler selskabet.

Det sker efter, at selskabet og dets 300 ansatte 31. marts forlod TDC-familien og blev overtaget af kapitalfonden Maj Invest Equity.

Det kan du læse mere om her: TDC skiller sig af med TDC Hosting - sælges til kapitalfond

Allerede dengang lå det fast, at TDC Hosting skulle have nyt navn. Men arbejdet var omgærdet af en del hemmelighedskræmmeri.

Dengang ville selskabet kun fortælle, at det nye navn skulle findes med udgangspunkt i selskabets strategi og i den måde, hvorpå det gerne vil opfattes i markedet - ligesom det ikke måtte anvendes af andre - hverken indenlands eller udenlands.

Det kan du læse mere om her: TDC Hosting skifter navn efter frasalg: Skal have ny identitet.

Nu meddeler det tidligere TDC Hosting, at Itadel står for ‘det simple og sikre.’

“Itadel udspringer af ordet ’citadel’, der er et stærkt fæstningsanlæg, med andre ord en sikker og befæstet struktur designet til at beskytte mod ubudne gæster. Virksomheden signalerer med sit nye navn et stærkt fokus på it-sikkerhed og databeskyttelse,” lyder det fra selskabets marketingfolk.

300 medarbejdere
TDC Hosting blev stiftet i 2004 som en del af TDC. I dag har selskabet mere end 300 medarbejdere og omsætter for omkring en halv milliard kroner om året.

Gennem de senere år er en lang række danske selskaber blevet solgt helt eller delvist til kapitalfonde. De tæller blandt andre KMD, Conscia, GlobalConnect, Netcompany Zitcom, Scannet, SiteCore og flere andre.

TDC forsøgte første gang at sælge TDC Hosting i 2015, hvor selskabet var til salg i ni måneder uden at en køber dukkede op. Derefter besluttede TDC at beholde selskabet. Det varede indtil Maj Invest Equity meldte sig som mulig køber.

Salget af TDC Hosting kommer i en tid, hvor der konsolideres og oprustes til kamp i den danske hostingbranche.

I den seneste tid er DanDomain, Jaynet, Zitcom og Solido Hosting eksempelvis blevet solgt til belgiske Intelligent, mens GlobalConnect er blevet solgt til EQT.

Du kan læse mere om denne konsolideringsbølge her: Opkøbsbølge har ramt Danmark: Hostingselskaber bliver opkøbt af udenlandske spillere.

Læs også:

TDC Hosting skifter navn efter frasalg - skal have ny identitet

TDC skiller sig af med TDC Hosting - sælges til kapitalfond

TDC om GlobalConnects opkøb af Nianet: Sådan vil TDC forsvare sig på erhvervsmarkedetBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.