Artikel top billede

Google kan snart hjælpe dig med at finde parkeringspladser i København

København kan være et sandt mareridt, når man skal finde en parkeringsplads, men ny Google-funktion kan gøre det lettere.

Det kan være et sandt mareridt at finde en parkeringsplads i vores hovedstad, men det problem vil Google nu hjælpe med at løse.

Google har udvalgt 25 storbyer i verden - heriblandt København - som inden længe via en ny funktion i Google Maps nemmere kan finde frem til en parkeringsplads.

Det skriver Google i et blogindlæg.

Det falder måske på et meget tørt sted. For knap et halvt år siden skubbede Københavns Kommune zonen med gratis parkeringspladser længere ud af byen, for at stoppe mængden af parkerede bilister inde i byen.

Funktionen indbygget i Google Maps kaldes “Parking difficulty,” parkeringssværhedsgrad, som viser dig, hvor svært det er at parkere på pladsen, og hvor svært det er at finde en given parkeringsplads i den tidsperiode, hvor du ankommer ved pladsen.

Funktionen vil virke for alle og ikke kun for folk, der er bosiddende i København, men også for turister og andre besøgende i byen.

Funktionen bliver også rullet ud til andre byer som Rio de Janeriro, Rom og Toronto.

I USA vil man også kunne blive guidet til den nærmeste parkeringsplads, men dette er endnu ikke tilgængeligt i København.

Google Maps kan erstatte din GPS fuldstændig. Det viste vores test af Google Maps og Android Auto på en rejse til Portugal: Test: 7.411 kilometer med Android Auto og et dansk mobilabonnement gennem otte europæiske lande
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere