Artikel top billede

Google kan snart hjælpe dig med at finde parkeringspladser i København

København kan være et sandt mareridt, når man skal finde en parkeringsplads, men ny Google-funktion kan gøre det lettere.

Det kan være et sandt mareridt at finde en parkeringsplads i vores hovedstad, men det problem vil Google nu hjælpe med at løse.

Google har udvalgt 25 storbyer i verden - heriblandt København - som inden længe via en ny funktion i Google Maps nemmere kan finde frem til en parkeringsplads.

Det skriver Google i et blogindlæg.

Det falder måske på et meget tørt sted. For knap et halvt år siden skubbede Københavns Kommune zonen med gratis parkeringspladser længere ud af byen, for at stoppe mængden af parkerede bilister inde i byen.

Funktionen indbygget i Google Maps kaldes “Parking difficulty,” parkeringssværhedsgrad, som viser dig, hvor svært det er at parkere på pladsen, og hvor svært det er at finde en given parkeringsplads i den tidsperiode, hvor du ankommer ved pladsen.

Funktionen vil virke for alle og ikke kun for folk, der er bosiddende i København, men også for turister og andre besøgende i byen.

Funktionen bliver også rullet ud til andre byer som Rio de Janeriro, Rom og Toronto.

I USA vil man også kunne blive guidet til den nærmeste parkeringsplads, men dette er endnu ikke tilgængeligt i København.

Google Maps kan erstatte din GPS fuldstændig. Det viste vores test af Google Maps og Android Auto på en rejse til Portugal: Test: 7.411 kilometer med Android Auto og et dansk mobilabonnement gennem otte europæiske lande
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Technical Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Value Stream Lead
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere