Artikel top billede

Google kan snart hjælpe dig med at finde parkeringspladser i København

København kan være et sandt mareridt, når man skal finde en parkeringsplads, men ny Google-funktion kan gøre det lettere.

Det kan være et sandt mareridt at finde en parkeringsplads i vores hovedstad, men det problem vil Google nu hjælpe med at løse.

Google har udvalgt 25 storbyer i verden - heriblandt København - som inden længe via en ny funktion i Google Maps nemmere kan finde frem til en parkeringsplads.

Det skriver Google i et blogindlæg.

Det falder måske på et meget tørt sted. For knap et halvt år siden skubbede Københavns Kommune zonen med gratis parkeringspladser længere ud af byen, for at stoppe mængden af parkerede bilister inde i byen.

Funktionen indbygget i Google Maps kaldes “Parking difficulty,” parkeringssværhedsgrad, som viser dig, hvor svært det er at parkere på pladsen, og hvor svært det er at finde en given parkeringsplads i den tidsperiode, hvor du ankommer ved pladsen.

Funktionen vil virke for alle og ikke kun for folk, der er bosiddende i København, men også for turister og andre besøgende i byen.

Funktionen bliver også rullet ud til andre byer som Rio de Janeriro, Rom og Toronto.

I USA vil man også kunne blive guidet til den nærmeste parkeringsplads, men dette er endnu ikke tilgængeligt i København.

Google Maps kan erstatte din GPS fuldstændig. Det viste vores test af Google Maps og Android Auto på en rejse til Portugal: Test: 7.411 kilometer med Android Auto og et dansk mobilabonnement gennem otte europæiske lande
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere