Artikel top billede

Dansk internet-virksomhed risikerer at blive sparket ud af Nasdaq-børsen efter rod

Efter kun omkring et halvt år i det fine selskab på Nasdaq i USA er danskdominerede Ominto i krise. Aktiekursen er tordnet ned og regnskabet forsinket. Nu truer børsen med at afnotere selskabet.

For kun omkring seks måneder siden var stemningen en anden hos internetvirksomheden Ominto. 

Selskabet blev trukket ind på den amerikanske børs Nasdaq til lyden af klapsalver.

Et halvt år senere er stemningen en noget anden. Ominto står nemlig overfor et muligt exit fra Nasdaq, efter kursen er tordnet ned med 80 procent, selskabets regnskab er forsinket, og to revisorer har fået sparket. Det skriver Børsen

Den amerikanske børs Nasdaq truer nu virksomheden med at afnotere selskabet. hvis ikke der kommer styr på sagerne.

Helt præcist har Ominto fået indtil 23. oktober til at rette op på tingene, så det flugter med børsens standarder. 

Truslen er dog ikke noget, som topchef for Ominto, Michael Hansen, tager synderligt alvorligt. 

"Vi er ikke det eneste firma, der er kommet bagud med vores regnskab," siger Michael Hansen, der er topchef hos Ominto til Børsen.

Ominto driver cash-back-platformen Dubli. Platformen giver medlemmer mulighed for at opnå rabat, når de handler på en række hjemmesider.

Læs mere her: Trods børs-boom: Danske it-virksomheder misser totalt gyldne børs-muligheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere