Artikel top billede

Blot få dage før lanceringen: Det nye Apple Watch ramt af graverende fejl

Apple erkender, at der er et problem med 4G-forbindelsen på det nye Apple Watch.

Da Apple i sidste uge lancerede sit nye smartwatch, Apple Watch Series 3, blev der især lagt væk på, at uret nu kan fås i en 4G-udgave, der gør uret uafhængigt af en iPhone.

Men nu viser det sig, at Apple har store problemer med 4G-forbindelse på det uret,

Apple bekræfter overfor nyhedsbureauet Reuters, at der kan opstå problemer med 4G-forbindelsen, når uret er forbundet til åbne WiFi-netværk på eksempelvis hoteller og caéer.

Læs også: Her er det helt nye Apple Watch - nu med mobilforbindelse

Opdatering skal løse problemet

Uret kommer i salg fredag, og til Reuters oplyser Apple, at virksomheden forsøger at løse problemer via en softwareopdatering.

Problemerne med 4G-forbindelse betyder, at uret har fået en hård medfart af flere anmeldere, der har oplevet problemerne.

Den amerikanske avis Wall Street Journal kalder uret for upålideligt, mens det indflydelsesrige tech-medie The Verge blot giver uret karakteren 5 på mediets egen 10-punkts-skala.

“Eftersom at mit eget Apple Watch Series 3 med 4G ikke virkede, som det skulle, så kan jeg ikke anbefale at du køber det (og betaler det månedlige abonnement) blot baseret på Apples løfter,” skriver The Verges anmelder, Lauren Goode.

Danske brugere behøver dog ikke bekymre sig om problemet lige foreløbig.

For indtil videre er det kun udgaven uden 4G-forbindelse, der bliver sat til salg i Danmark, og den udgave af uret skulle ifølge anmeldelserne fungere upåklageligt.

Det vides endnu ikke, om 4G-udgaven af det nye Apple Watch bliver lanceret i Danmark på et senere tidspunkt. 

Læs også: Drop klodsede og tunge smartwatches: Snart kan du styre din smartphone via jakkeærmet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere