Artikel top billede

Blot få dage før lanceringen: Det nye Apple Watch ramt af graverende fejl

Apple erkender, at der er et problem med 4G-forbindelsen på det nye Apple Watch.

Da Apple i sidste uge lancerede sit nye smartwatch, Apple Watch Series 3, blev der især lagt væk på, at uret nu kan fås i en 4G-udgave, der gør uret uafhængigt af en iPhone.

Men nu viser det sig, at Apple har store problemer med 4G-forbindelse på det uret,

Apple bekræfter overfor nyhedsbureauet Reuters, at der kan opstå problemer med 4G-forbindelsen, når uret er forbundet til åbne WiFi-netværk på eksempelvis hoteller og caéer.

Læs også: Her er det helt nye Apple Watch - nu med mobilforbindelse

Opdatering skal løse problemet

Uret kommer i salg fredag, og til Reuters oplyser Apple, at virksomheden forsøger at løse problemer via en softwareopdatering.

Problemerne med 4G-forbindelse betyder, at uret har fået en hård medfart af flere anmeldere, der har oplevet problemerne.

Den amerikanske avis Wall Street Journal kalder uret for upålideligt, mens det indflydelsesrige tech-medie The Verge blot giver uret karakteren 5 på mediets egen 10-punkts-skala.

“Eftersom at mit eget Apple Watch Series 3 med 4G ikke virkede, som det skulle, så kan jeg ikke anbefale at du køber det (og betaler det månedlige abonnement) blot baseret på Apples løfter,” skriver The Verges anmelder, Lauren Goode.

Danske brugere behøver dog ikke bekymre sig om problemet lige foreløbig.

For indtil videre er det kun udgaven uden 4G-forbindelse, der bliver sat til salg i Danmark, og den udgave af uret skulle ifølge anmeldelserne fungere upåklageligt.

Det vides endnu ikke, om 4G-udgaven af det nye Apple Watch bliver lanceret i Danmark på et senere tidspunkt. 

Læs også: Drop klodsede og tunge smartwatches: Snart kan du styre din smartphone via jakkeærmet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere