Artikel top billede

(Foto: Uffe WengFotojournalist Uffe WengPhotojournalist Uffe Wengwww.uffeweng.dkGunløgsgade 33, 2. tv.2300 København S.Danmark / Uffe Weng)

TDC omstridte 'brevgebyr' til kunderne skal kulegraves: Kunder har betalt 29 kroner om måneden i gebyr i flere år

Forbrugerombudsmanden er på vej med en afgørelse i sagen om TDC’s brevgebyr, hvor kunder er blevet opkrævet 29 kroner om måneden i flere år.

Danmarks største teleselskab risikerer at skulle betale penge tilbage til et stort antal kunder, der er blevet opkrævet et brevgebyr på 29 kroner om måneden.

TDC’s brevgebyr blev indført i juli 2014, men er ofte blevet kritiseret, og nu skal Forbrugerombudsmanden så se nærmere på, om brevgebyret overhovedet er lovligt.

Det skriver Finans, der fortæller, at TDC-kunderne kan ende med at få mere end 1.000 kroner tilbage fra TDC.

Ifølge Finans bliver det afgørende for sagens udfald, om de 29 kroner i brevgebyr afspejler TDC’s udgift til at sende brevet eller ej.

Hvis det mest har karakter af en gebyrfinte, risikerer TDC at skulle betale pengene tilbage til kunderne. Uanset hvad har brevgebyret allerede afstedkommet hård kritik af TDC.

"Grundlæggende er det absurd, at man tager så meget for et brev. Helt galt bliver det så, når TDC opkræver gebyret, selv om man ikke sender breve til kunderne," udtaler Martin Salamon, der er cheføkonom i Forbrugerrådet Tænk, til Finans.

Læs også:

TDC på vej med store stigninger i engrospriser på fastnet og fiber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere