Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Lever af at hjælpe virksomheder med cyberforsvar: Nu er Deloitte selv blevet hacket

Deloitte rådgiver nogle af verdens største virksomheder om, hvordan de bedst forsvarer sig mod hackere. Nu er rådgivnings-giganten selv blevet ramt af et cyberangreb.

Rådgivningsfirmaet Deloitte har været udsat for et hackerangreb, og ukendte hackere har muligvis haft adgang til kunders emails, kodeord og andre fortrolige oplysninger.

Det skriver The Guardian.

Deloitte rådgiver nogle af verdens største banker og multinationale selskaber i blandt andet medicinalindustrien om it-sikkerhed, og indtil videre har seks Deloitte-kunder fået at vide, at deres data er ”påvirket” af angrebet.

De ukendte hackere kompromitterede Deloittes globale email-server, og dermed har gerningsmændene i teorien haft adgang til fem millioner emails til og fra rådgivningsvirksomhedens 224.000 ansatte.

Adgang i månedsvis

Deloitte opdagede angiveligt angrebet i marts måned i år, men ifølge The Guardians oplysninger har hackerne været inde i virksomheden siden oktober/november 2016.

Deloitte er i gang med at undersøge sagen og vil ikke fortælle, hvilke kunder og hvilke data hackerne specifikt har haft adgang til.

”Vi er fortsat dybt engagerede i at sikre, at vores cyberforsvar er det bedste af sin slags, og
vi investerer stort i at beskytte fortrolige oplysninger og evaluerer og forbedrer konstant vores cybersikkerhed. Vi evaluerer fortsat sagen og vil tage de nødvendige skridt,” hedder det i en udtalelse fra Deloitte.

Læs også: Danske it-sikkerhedsfirmaer opruster: De it-kriminelle er blevet for dygtige
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Program Director

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Functional Consultant

Danmarks Meteorologiske Institut

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere