HUSK:Live-streaming af kåringen af Årets CIO 2020 klokken 15:45 på cw.dk

Lever af at hjælpe virksomheder med cyberforsvar: Nu er Deloitte selv blevet hacket

Deloitte rådgiver nogle af verdens største virksomheder om, hvordan de bedst forsvarer sig mod hackere. Nu er rådgivnings-giganten selv blevet ramt af et cyberangreb.

Rådgivningsfirmaet Deloitte har været udsat for et hackerangreb, og ukendte hackere har muligvis haft adgang til kunders emails, kodeord og andre fortrolige oplysninger.

Det skriver The Guardian.

Deloitte rådgiver nogle af verdens største banker og multinationale selskaber i blandt andet medicinalindustrien om it-sikkerhed, og indtil videre har seks Deloitte-kunder fået at vide, at deres data er ”påvirket” af angrebet.

De ukendte hackere kompromitterede Deloittes globale email-server, og dermed har gerningsmændene i teorien haft adgang til fem millioner emails til og fra rådgivningsvirksomhedens 224.000 ansatte.

Adgang i månedsvis
Deloitte opdagede angiveligt angrebet i marts måned i år, men ifølge The Guardians oplysninger har hackerne været inde i virksomheden siden oktober/november 2016.

Deloitte er i gang med at undersøge sagen og vil ikke fortælle, hvilke kunder og hvilke data hackerne specifikt har haft adgang til.

”Vi er fortsat dybt engagerede i at sikre, at vores cyberforsvar er det bedste af sin slags, og
vi investerer stort i at beskytte fortrolige oplysninger og evaluerer og forbedrer konstant vores cybersikkerhed. Vi evaluerer fortsat sagen og vil tage de nødvendige skridt,” hedder det i en udtalelse fra Deloitte.

Læs også: Danske it-sikkerhedsfirmaer opruster: De it-kriminelle er blevet for dygtige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
Kørekort-app sætter download-rekord: Blev hentet over en halv million gange det første døgn - se de første download-tal her
På et enkelt døgn blev den nye kørekort-app hentet over en halv million gange, viser download-tal fra Digitaliseringsstyrelsen.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.