Selskab bag genopstået Nokia klar med ny Nokia 3310 - nu med 3G (og Snake)

Den nyeste Nokia 3310 har endda noget så innovativt som 3G-understøttelse

Til hekkenfeldt med kantløse OLED-skærme, trådløs opladning og vilde mobilkameraer.

Næh, en Nokia 3310 uden touchskærm, der holder strøm for evigt er, hvad masserne vil have. 

Det mener HMD Global i hvert fald, der lancerer endnu en Nokia 3310 på markedet.

HMD Global er det nye selskab bag det genopståede Nokia-brand,og den nye Nokia 3310 er denne gang blevet udstyret med noget så innovativt og moderne som 3G.

Og ja… Den har stadig Snake.

3310 3G kommer i flere farver og ligner stadig en lidt tyndere og moderne 3310-telefon.

Den er dog en halv millimeter tykkere end 2G-modellen, hvis man går op i det.

"Vores fans rundt omkring i verden har spurgt efter at få denne ikoniske telefon med 3G. Fansene spurgte, vi lyttede, og i dag kan vi byde Nokia 3310 3G velkommen,” siger Juho Sarvikas, HMD Globals produktchef i en pressemeddelelse.

Du kan benytte 3G-dækningen til at surfe på nettet med telefonens medfølgende Opera-browser, men i praksis vil 3G-funktionen mest af alt betyde en bedre dækning og højere dataoverførsler i forbindelse med modtagelse af mails.

3G-forbindelsen vil også betyde, at 3310 3G får en lavere batterilevetid.

3310 2G, der blev udgivet først på året, fik du op imod 22 timers samtale, hvorimod du kun får 6,5 timers samtaletid i 3310 3G.

Den har dog stadig 27 dages standbytid.

Den nye 3310 3G udkommer den 10 oktober med en vejledende pris på 499 kroner.

Nokia har også lanceret egentlige smartphones, heriblandt Nokia 8.

Læs også: Test af Nokia 8: Dette kan være Nokia-telefonen, du har ventet på

Advarsel efter comeback til legendarisk Nokia 3310: Derfor kan telefonen blive en stor udfordring
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Hårde år forude for kinesiske tech-selskaber: Joe Biden ser ud til at fastholde hård kurs mod Kina
Med en nye præsident i Det Hvide Hus kommer en ny Kina-politik. Men umiddelbart ser Joe Biden ud til at fastholde Donald Trumps hårde kurs mod Kina.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.