Google Pixel 2XL Foto: Androidpolice.com

Ny Google Pixel på onsdag? Det ved vi om Googles store telefonlancering

Google afholder en stor lanceringsfest 4. oktober. Allerede nu ved vi en hel del om de to (tre) kommende smartphones fra Google.

4. oktober afholder Google et storstilet launch-event, hvor nye Pixel-telefoner lanceres.

Ligesom sidste år - og ved de fleste andre store smartphone-lanceringer - ved vi allerede en del om de kommende telefoner, heriblandt specifikationer og hvem der har produceret dem.

Og taler rygterne sandt, er det ikke kun to, men tre nye smartphones, der bliver udgivet.

Datoen er i hvert fald helt fast. Nedenstående YouTube-video lægger op til et stort event 4. oktober, og i den dertilhørende tilmeldingssites kildekode finder du referencer til “pixel-teaser.” Altså er den god nok.

To eller tre versioner?
Der har længe været snak om, at Google ville lancere hele tre versioner af Google Pixel 2: Google Pixel 2, Pixel 2 XL og en Pixel Ultra, der ligesom iPhone X skulle være større og mere avanceret.

Medier som Android Police melder dog, at mindst en af de tre omtalte telefoner er blevet skrottet, så der kun er en PIxel 2 og Pixel 2 XL

Uanset hvad vil vi nok komme til at se mindst to telefoner.

Som det ser ud nu vil Google Pixel 2-telefonen blive produceret af HTC, hvis Pixel-afdeling netop er blevet opkøbt af Google selv, og den større Google Pixel XL 2blive produceret af LG.

Læs også: Google har for første gang bygget sin egen telefon - se den her

Specifikationer
Ligesom forgængerne forventer vi kun det bedste af de to nye Pixel 2-telefoner.

Forskellige rygter lyder på processoren. Den kendte og ofte ret præcise læk-jounalist Evan Blass melder ud om en endnu ukendt Snapdragon 836-processor, der vil gøre Pixel 2 og Pixel 2XL hurtigere and andre Android-telefoner på markedet.

Andre melder dog, at Pixel 2/2XL begge vil få den allerede kraftige Snapdragon 835-processor ligesom langt de fleste andre Android-telefoner på markedet.

Andre rygter lyder på, at Pixel 2 ikke vil have et dualkamera, som mange andre Android-telefoner ellers har. Dog var kameraet i sidste års Pixel-telefon det bedste på markedet indtil for nylig, så vi forventer et tilsvarende godt kamera i Pixel 2.

Ligeledes forlyder det, at Pixel 2’s kanter bliver trykfølsomme ligesom på HTC’s U11-telefon, hvilket igen lægger op til, at det er HTC, der står bag Pixel 2.

Desuden vil Pixel 2 & Co komme med Android 8 (Oreo) installeret, og der er også taler om en skærm af typen AMOLED, så den kan bruges sammen med Googles DayDream VR-headset.

Design
Der kører en del rygter omkring designet, men samlet set virker det ikke til, at der vil være den store forskel på Pixel 2 og den gamle Pixel.

Læs også: Anmelderne går i selvsving over Googles nye Pixel-telefon: Så fantastisk er den Det vil sige, at den stadig vil have markante og tydelige kanter omkring skærmen i top og bund og altså ikke være som eksempelvis Samsungs S8’er eller den kommende iPhone X.

Pixel 2 XL ser ud til at have mindre kanter omkring skærmen, hvilket også betyder, at den kan have en større skærm end sidste års Pixel XL uden at være markant større i lommen.

Evan Blass har tirsdag udgivet det seneste læk af en Google Pixel 2 XL, der minder meget om LG's LG G6 med en aflang skærm. 

Pris… og kommer den overhovedet til Danmark?
Det er endnu uvist, om Pixel 2/2XL overhovedet kommer til Danmark. Den første Pixel-telefon gjorde ikke, og man var nød til at bestille telefonen fra England, hvis man ville være med på moden.

Sidste års Pixel-telefon kostede knap 649 dollars for en 32GB model (cirka 4.200 kroner før dansk moms og told), og den pris forventes ikke at blive mindre. 

Man kan kun håbe, at Google Pixel 2 kommer til Danmark, men blandt andet Google Assistants manglende danskkundskaber har været en af grundene til det danske fravær.

Læs også: Hovsa: Kom til at afsløre alt om Googles flagskibstelefoner få timer inden premieren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Sjællandsk online-veteran leverer rekordregnskab: Hæver omsætning med 25 procent
Online-forhandleren Computersalg.dk fortsætter væksten i det nye årsregnskab, hvor omsætningen overstiger 700 millioner kroner.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.