Artikel top billede

Google Pixel 2XL Foto: Androidpolice.com

Ny Google Pixel på onsdag? Det ved vi om Googles store telefonlancering

Google afholder en stor lanceringsfest 4. oktober. Allerede nu ved vi en hel del om de to (tre) kommende smartphones fra Google.

4. oktober afholder Google et storstilet launch-event, hvor nye Pixel-telefoner lanceres.

Ligesom sidste år - og ved de fleste andre store smartphone-lanceringer - ved vi allerede en del om de kommende telefoner, heriblandt specifikationer og hvem der har produceret dem.

Og taler rygterne sandt, er det ikke kun to, men tre nye smartphones, der bliver udgivet.

Datoen er i hvert fald helt fast. Nedenstående YouTube-video lægger op til et stort event 4. oktober, og i den dertilhørende tilmeldingssites kildekode finder du referencer til “pixel-teaser.”

Altså er den god nok.

To eller tre versioner?

Der har længe været snak om, at Google ville lancere hele tre versioner af Google Pixel 2: Google Pixel 2, Pixel 2 XL og en Pixel Ultra, der ligesom iPhone X skulle være større og mere avanceret.

Medier som Android Police melder dog, at mindst en af de tre omtalte telefoner er blevet skrottet, så der kun er en PIxel 2 og Pixel 2 XL

Uanset hvad vil vi nok komme til at se mindst to telefoner.

Som det ser ud nu vil Google Pixel 2-telefonen blive produceret af HTC, hvis Pixel-afdeling netop er blevet opkøbt af Google selv, og den større Google Pixel XL 2blive produceret af LG.

Læs også: Google har for første gang bygget sin egen telefon - se den her

Specifikationer

Ligesom forgængerne forventer vi kun det bedste af de to nye Pixel 2-telefoner.

Forskellige rygter lyder på processoren. Den kendte og ofte ret præcise læk-jounalist Evan Blass melder ud om en endnu ukendt Snapdragon 836-processor, der vil gøre Pixel 2 og Pixel 2XL hurtigere and andre Android-telefoner på markedet.

Andre melder dog, at Pixel 2/2XL begge vil få den allerede kraftige Snapdragon 835-processor ligesom langt de fleste andre Android-telefoner på markedet.

Andre rygter lyder på, at Pixel 2 ikke vil have et dualkamera, som mange andre Android-telefoner ellers har. Dog var kameraet i sidste års Pixel-telefon det bedste på markedet indtil for nylig, så vi forventer et tilsvarende godt kamera i Pixel 2.

Ligeledes forlyder det, at Pixel 2’s kanter bliver trykfølsomme ligesom på HTC’s U11-telefon, hvilket igen lægger op til, at det er HTC, der står bag Pixel 2.

Desuden vil Pixel 2 & Co komme med Android 8 (Oreo) installeret, og der er også taler om en skærm af typen AMOLED, så den kan bruges sammen med Googles DayDream VR-headset.

Design

Der kører en del rygter omkring designet, men samlet set virker det ikke til, at der vil være den store forskel på Pixel 2 og den gamle Pixel.

Læs også: Anmelderne går i selvsving over Googles nye Pixel-telefon: Så fantastisk er den

Det vil sige, at den stadig vil have markante og tydelige kanter omkring skærmen i top og bund og altså ikke være som eksempelvis Samsungs S8’er eller den kommende iPhone X.

Pixel 2 XL ser ud til at have mindre kanter omkring skærmen, hvilket også betyder, at den kan have en større skærm end sidste års Pixel XL uden at være markant større i lommen.

Evan Blass har tirsdag udgivet det seneste læk af en Google Pixel 2 XL, der minder meget om LG's LG G6 med en aflang skærm. 

Pris… og kommer den overhovedet til Danmark?

Det er endnu uvist, om Pixel 2/2XL overhovedet kommer til Danmark. Den første Pixel-telefon gjorde ikke, og man var nød til at bestille telefonen fra England, hvis man ville være med på moden.

Sidste års Pixel-telefon kostede knap 649 dollars for en 32GB model (cirka 4.200 kroner før dansk moms og told), og den pris forventes ikke at blive mindre. 

Man kan kun håbe, at Google Pixel 2 kommer til Danmark, men blandt andet Google Assistants manglende danskkundskaber har været en af grundene til det danske fravær.

Læs også: Hovsa: Kom til at afsløre alt om Googles flagskibstelefoner få timer inden premieren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

23. august 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

25. august 2022 | Læs mere


CIO Trends 2022: Sådan arbejder de dygtigste CIOs med ledelse, organisation og strategi

Sparringspartner, forretningsudvikler, projektleder, evangelist, strateg og ikke mindst chef. CIO-rollen er under voldsom forandring – hvor især ledelses- og strategidelen får stadig større plads i de komplekse it-organisationer.

30. august 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital