Artikel top billede

Billede afslører: Er gamer-giganten Razer nu på vej med en smartphone?

Verdens største gamerbrand Razer kunne meget vel være på vej med sin egen smartphone til verdens gamere.

Gamer-brandet Razer - mærket med det neon-lysende slange-logo - er på vej med en smartphone.

I flere interviews har Razers CEO, Min-Liang Tan allerede bekræftet, at selskabet er på vej med en “mobil enhed,” der er rettet specifikt mod gamere og underholdning, og at den forhåbentligt udkommer, inden året er omme.”

Og bare for lige at vække lidt interesse har Razers CEO sammen med selskabets direktør for mobil-afdelingen hos Razer, Tom Moss, sammen lagt billedet nedenunder på Twitter:

Tjek Razer-chefens lomme, hvor der tydeligt ligger en smartphone af en art med et stort, grønt Razer-logo på.

Det kan selvfølgelig være en case på en iPhone, men det er næppe tilfældigt, at ikonet lige kan skimtes på det uploadede billede, og at det er sammen med Tom Moss.

Tom Moss blev chef for Razers mobilafdeling tidligere i år, da Razer opkøbte smartphone-producenten Nextbit, hvor Tom Moss var CEO.

Nextbit var grundlagt af tidligere Android-folk og HTC-designere og nåede at smide Nextbit Robin-telefonen på markedet: En ret nytænkende smartphone, hvor alt blev gemt i skyen, selv ubenyttede apps, men som ikke havde den store succes.

Razer har også tidligere opkøbt det velkendte audio-selskab THX.

Spørgsmålet er så, hvad Razer vil gøre med en “gamer-orienteret” smartphone.

Pc-producenten Acer har tidligere lavet en gamer-tablet i  Predator-serien, som aldrig rigtig blev en succes, så Razer skal virkelig overraske, hvis der skal stjæles markedsandele på et Android-marked, der styres af Samsung og Huawei.

Læs også: Dette udstyr anvender en af verdens bedste gamere
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere