Artikel top billede

Billede afslører: Er gamer-giganten Razer nu på vej med en smartphone?

Verdens største gamerbrand Razer kunne meget vel være på vej med sin egen smartphone til verdens gamere.

Gamer-brandet Razer - mærket med det neon-lysende slange-logo - er på vej med en smartphone.

I flere interviews har Razers CEO, Min-Liang Tan allerede bekræftet, at selskabet er på vej med en “mobil enhed,” der er rettet specifikt mod gamere og underholdning, og at den forhåbentligt udkommer, inden året er omme.”

Og bare for lige at vække lidt interesse har Razers CEO sammen med selskabets direktør for mobil-afdelingen hos Razer, Tom Moss, sammen lagt billedet nedenunder på Twitter:

Tjek Razer-chefens lomme, hvor der tydeligt ligger en smartphone af en art med et stort, grønt Razer-logo på.

Det kan selvfølgelig være en case på en iPhone, men det er næppe tilfældigt, at ikonet lige kan skimtes på det uploadede billede, og at det er sammen med Tom Moss.

Tom Moss blev chef for Razers mobilafdeling tidligere i år, da Razer opkøbte smartphone-producenten Nextbit, hvor Tom Moss var CEO.

Nextbit var grundlagt af tidligere Android-folk og HTC-designere og nåede at smide Nextbit Robin-telefonen på markedet: En ret nytænkende smartphone, hvor alt blev gemt i skyen, selv ubenyttede apps, men som ikke havde den store succes.

Razer har også tidligere opkøbt det velkendte audio-selskab THX.

Spørgsmålet er så, hvad Razer vil gøre med en “gamer-orienteret” smartphone.

Pc-producenten Acer har tidligere lavet en gamer-tablet i  Predator-serien, som aldrig rigtig blev en succes, så Razer skal virkelig overraske, hvis der skal stjæles markedsandele på et Android-marked, der styres af Samsung og Huawei.

Læs også: Dette udstyr anvender en af verdens bedste gamere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere