Billede afslører: Er gamer-giganten Razer nu på vej med en smartphone?

Verdens største gamerbrand Razer kunne meget vel være på vej med sin egen smartphone til verdens gamere.

Gamer-brandet Razer - mærket med det neon-lysende slange-logo - er på vej med en smartphone.

I flere interviews har Razers CEO, Min-Liang Tan allerede bekræftet, at selskabet er på vej med en “mobil enhed,” der er rettet specifikt mod gamere og underholdning, og at den forhåbentligt udkommer, inden året er omme.”

Og bare for lige at vække lidt interesse har Razers CEO sammen med selskabets direktør for mobil-afdelingen hos Razer, Tom Moss, sammen lagt billedet nedenunder på Twitter: Tjek Razer-chefens lomme, hvor der tydeligt ligger en smartphone af en art med et stort, grønt Razer-logo på.

Det kan selvfølgelig være en case på en iPhone, men det er næppe tilfældigt, at ikonet lige kan skimtes på det uploadede billede, og at det er sammen med Tom Moss.

Tom Moss blev chef for Razers mobilafdeling tidligere i år, da Razer opkøbte smartphone-producenten Nextbit, hvor Tom Moss var CEO.

Nextbit var grundlagt af tidligere Android-folk og HTC-designere og nåede at smide Nextbit Robin-telefonen på markedet: En ret nytænkende smartphone, hvor alt blev gemt i skyen, selv ubenyttede apps, men som ikke havde den store succes.

Razer har også tidligere opkøbt det velkendte audio-selskab THX.

Spørgsmålet er så, hvad Razer vil gøre med en “gamer-orienteret” smartphone.

Pc-producenten Acer har tidligere lavet en gamer-tablet i  Predator-serien, som aldrig rigtig blev en succes, så Razer skal virkelig overraske, hvis der skal stjæles markedsandele på et Android-marked, der styres af Samsung og Huawei.

Læs også: Dette udstyr anvender en af verdens bedste gamere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Sjællandsk online-veteran leverer rekordregnskab: Hæver omsætning med 25 procent
Online-forhandleren Computersalg.dk fortsætter væksten i det nye årsregnskab, hvor omsætningen overstiger 700 millioner kroner.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.