Artikel top billede

Billede afslører: Er gamer-giganten Razer nu på vej med en smartphone?

Verdens største gamerbrand Razer kunne meget vel være på vej med sin egen smartphone til verdens gamere.

Gamer-brandet Razer - mærket med det neon-lysende slange-logo - er på vej med en smartphone.

I flere interviews har Razers CEO, Min-Liang Tan allerede bekræftet, at selskabet er på vej med en “mobil enhed,” der er rettet specifikt mod gamere og underholdning, og at den forhåbentligt udkommer, inden året er omme.”

Og bare for lige at vække lidt interesse har Razers CEO sammen med selskabets direktør for mobil-afdelingen hos Razer, Tom Moss, sammen lagt billedet nedenunder på Twitter:

Tjek Razer-chefens lomme, hvor der tydeligt ligger en smartphone af en art med et stort, grønt Razer-logo på.

Det kan selvfølgelig være en case på en iPhone, men det er næppe tilfældigt, at ikonet lige kan skimtes på det uploadede billede, og at det er sammen med Tom Moss.

Tom Moss blev chef for Razers mobilafdeling tidligere i år, da Razer opkøbte smartphone-producenten Nextbit, hvor Tom Moss var CEO.

Nextbit var grundlagt af tidligere Android-folk og HTC-designere og nåede at smide Nextbit Robin-telefonen på markedet: En ret nytænkende smartphone, hvor alt blev gemt i skyen, selv ubenyttede apps, men som ikke havde den store succes.

Razer har også tidligere opkøbt det velkendte audio-selskab THX.

Spørgsmålet er så, hvad Razer vil gøre med en “gamer-orienteret” smartphone.

Pc-producenten Acer har tidligere lavet en gamer-tablet i  Predator-serien, som aldrig rigtig blev en succes, så Razer skal virkelig overraske, hvis der skal stjæles markedsandele på et Android-marked, der styres af Samsung og Huawei.

Læs også: Dette udstyr anvender en af verdens bedste gamere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere