Artikel top billede

Coolshop-stifter går i krig mod Postnord: Vil hjælpe webshops med at sende billige pakker

Den danske logistiktjeneste Coolrunner vil underbyde Postnord på forsendelser til udlandet, og det er godt nyt for danske webshops.

Den danske iværksætter og Coolshop-stifter Jacob Risgaard vil gøre det betydeligt billigere for danske webshops at sende pakker til udlandet.

Det skriver Børsen.

Jacob Risgaard er partner i logistikvirksomheden Coolrunner, der er en søstervirksomhed til Coolshop, som netop har lanceret en ny udlandstjeneste.

Den nye tjeneste gør det  muligt at sende en pakke på 5 kg til Tyskland for 55 kroner inklusiv moms, og med Postnord vil det ifølge Børsen koste 275 kroner at sende samme pakke.

“Små og mellemstore virksomheder har ikke en chance i udlandet. Det er jo enormt svært at sælge noget til 500 kr., hvis de skal give 200 kr. i fragt, ikke? Det giver jo næsten sig selv, at de allerede har tabt på forhånd. Og når vi ser på europæisk plan, så er danskerne nærmest usynlige i det her spil. Fordi vi giver så enormt meget for fragt," siger Jacob Risgaard til Børsen.

Glæde hos webshops

Den nye tjenesten bliver ifølge Børsen også modtaget med glæde hos danske webshops.

"Den her platform sparker bare røv," siger Mark Haugaard, der er stifter af webshoppe Posture Clothing til Børsen.

Læs også:
Stor dansk netbutik åbner fysiske butikker i Danmark: "Vi skal have magien tilbage - der skal dufte af candy-floss, og det skal ligne et eventyrland"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere