Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Coolshop-stifter går i krig mod Postnord: Vil hjælpe webshops med at sende billige pakker

Den danske logistiktjeneste Coolrunner vil underbyde Postnord på forsendelser til udlandet, og det er godt nyt for danske webshops.

Den danske iværksætter og Coolshop-stifter Jacob Risgaard vil gøre det betydeligt billigere for danske webshops at sende pakker til udlandet.

Det skriver Børsen.

Jacob Risgaard er partner i logistikvirksomheden Coolrunner, der er en søstervirksomhed til Coolshop, som netop har lanceret en ny udlandstjeneste.

Den nye tjeneste gør det  muligt at sende en pakke på 5 kg til Tyskland for 55 kroner inklusiv moms, og med Postnord vil det ifølge Børsen koste 275 kroner at sende samme pakke.

“Små og mellemstore virksomheder har ikke en chance i udlandet. Det er jo enormt svært at sælge noget til 500 kr., hvis de skal give 200 kr. i fragt, ikke? Det giver jo næsten sig selv, at de allerede har tabt på forhånd. Og når vi ser på europæisk plan, så er danskerne nærmest usynlige i det her spil. Fordi vi giver så enormt meget for fragt," siger Jacob Risgaard til Børsen.

Glæde hos webshops

Den nye tjenesten bliver ifølge Børsen også modtaget med glæde hos danske webshops.

"Den her platform sparker bare røv," siger Mark Haugaard, der er stifter af webshoppe Posture Clothing til Børsen.

Læs også:
Stor dansk netbutik åbner fysiske butikker i Danmark: "Vi skal have magien tilbage - der skal dufte af candy-floss, og det skal ligne et eventyrland"
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead OTSOC Engineering

Continia Software A/S

Senior Product Owner

HusCompagniet A/S

IT-driftsansvarlig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere