Artikel top billede

Københavns Kommune ramt af kæmpe nedbrud: Telefoner og internet er nede

Et stort it-nedbrud har ramt Københavns Kommune, der i øjeblikket har problemer med både hjemmeside og telefoni.

Borgerne i hovedstaden kan i øjeblikket ikke komme i kontakt med deres kommune.

Det oplyser Københavns Kommune på Facebook.

“Vi har it-problemer i kommunen, så du kan ikke ringe til os i øjeblikket eller komme på kk.dk. Du kan opleve at hænge i kø uden at komme igennem. Vi arbejder selvfølgelig på sagen. Vi opdaterer her på siden, “ skriver kommunen.

Arbejder på højtryk

Nedbruddet har ramt kommunens hjemmeside, hvor borgerne i øjeblikket mødes med en besked om, at Københavns Kommunes it-system og telefon-system er nede. 

Søren Gregersen, der er pressechef i Københavns Kommunes økonomiforvaltning, forsikrer overfor Ekstra Bladet, at kommunen arbejder på højttryk for at finde en løsning på problemerne. 

"Det er rigtigt, at der er problemer. Vi kan ikke sige så meget mere om det nu andet end, at vi arbejder på højtryk for at løse problemet. Lige nu oplever vi store problemer med især vores telefoner, men vi ved endnu ikke, hvad det skyldes, siger han til Ekstra Bladet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere