Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Københavns Kommune ramt af kæmpe nedbrud: Telefoner og internet er nede

Et stort it-nedbrud har ramt Københavns Kommune, der i øjeblikket har problemer med både hjemmeside og telefoni.

Borgerne i hovedstaden kan i øjeblikket ikke komme i kontakt med deres kommune.

Det oplyser Københavns Kommune på Facebook.

“Vi har it-problemer i kommunen, så du kan ikke ringe til os i øjeblikket eller komme på kk.dk. Du kan opleve at hænge i kø uden at komme igennem. Vi arbejder selvfølgelig på sagen. Vi opdaterer her på siden, “ skriver kommunen.

Arbejder på højtryk

Nedbruddet har ramt kommunens hjemmeside, hvor borgerne i øjeblikket mødes med en besked om, at Københavns Kommunes it-system og telefon-system er nede. 

Søren Gregersen, der er pressechef i Københavns Kommunes økonomiforvaltning, forsikrer overfor Ekstra Bladet, at kommunen arbejder på højttryk for at finde en løsning på problemerne. 

"Det er rigtigt, at der er problemer. Vi kan ikke sige så meget mere om det nu andet end, at vi arbejder på højtryk for at løse problemet. Lige nu oplever vi store problemer med især vores telefoner, men vi ved endnu ikke, hvad det skyldes, siger han til Ekstra Bladet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital