Artikel top billede

Københavns Kommune ramt af kæmpe nedbrud: Telefoner og internet er nede

Et stort it-nedbrud har ramt Københavns Kommune, der i øjeblikket har problemer med både hjemmeside og telefoni.

Borgerne i hovedstaden kan i øjeblikket ikke komme i kontakt med deres kommune.

Det oplyser Københavns Kommune på Facebook.

“Vi har it-problemer i kommunen, så du kan ikke ringe til os i øjeblikket eller komme på kk.dk. Du kan opleve at hænge i kø uden at komme igennem. Vi arbejder selvfølgelig på sagen. Vi opdaterer her på siden, “ skriver kommunen.

Arbejder på højtryk

Nedbruddet har ramt kommunens hjemmeside, hvor borgerne i øjeblikket mødes med en besked om, at Københavns Kommunes it-system og telefon-system er nede. 

Søren Gregersen, der er pressechef i Københavns Kommunes økonomiforvaltning, forsikrer overfor Ekstra Bladet, at kommunen arbejder på højttryk for at finde en løsning på problemerne. 

"Det er rigtigt, at der er problemer. Vi kan ikke sige så meget mere om det nu andet end, at vi arbejder på højtryk for at løse problemet. Lige nu oplever vi store problemer med især vores telefoner, men vi ved endnu ikke, hvad det skyldes, siger han til Ekstra Bladet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere