Artikel top billede

3 fortsætter kundevækst: 17.000 nye kunder i tredje kvartal

Teleselskabet 3 har nu 1.26 millioner kunder i Danmark. Selskabet fik 17.000 nye kunder i tredje kvartal i 2017.

17.000 personer flere har valgt at have den irriterende “three…. Is a magic number”-melodi som ventemelodi, mens et opkald kommer igennem.

I hvert fald oplevede 3 Danmark en kundevækst på 17.000 i tredje kvartal, hvilket sikrer selskabet en kundebase på 1.266.000 kunder.

3 Danmark oplever en fremgang for både privat- og erhvervskunder samt hos lavprisselskabet Oister.

Kvartalet har været præget af den almindelige hårde konkurrence i den danske telebranche.

”Ovenpå et heftigt 2. kvartal, hvor fokus var på roaming, og kunderne strømmede til os, så har 3. kvartal været mere normalt og præget af den sædvanlige hårde konkurrence. Vi er dog stærkt fokuserede på, at vi skal vokse os større og fortsætte med at gøre en forskel for kunderne, og derfor har vi smøget ærmerne op og i vanlig 3-stil gjort en ekstra indsats,” siger Morten Christiansen, CEO for 3, i en pressemeddelelse.

Kundevæksten er med til at give en omsætning i tredje kvartal på 713 millioner kroner og et driftresultat før afskrivninger på 168 millioner kroner.

Læs også: Efter salget af Plenti til TDC: Nu ulmer de kritiske røster - skabte Plenti reelt noget værdi på markedet?

”Vores omsætning ligger relativt højt i forhold til samme kvartal sidste år, hvilket primært skyldes, at vi har kørt nogle skarpe kampagner i sommer på smartphones og senest også haft en god start på Apples iPhone-lanceringer. Serviceomsætningen er til gengæld faldet en smule, og det hænger bl.a. sammen med, at kundernes forbrug i udlandet stiger år for år, og det giver en roaming-regning, skriver Morten Christiansen.

“Dette gælder ikke mindst for OiSTER, som denne sommer måtte inkludere data til roaming i EU i deres abonnementer på baggrund af EU’s regulering af markedet. Og det ser vi effekten af nu. Alt i alt er jeg dog godt tilfreds med resultatet og noterer mig, at vi fortsat driver en stabil forretning,” tilføjer Morten Christiansen.

Læs også: Nyt regnskab fra TDC: Kæmper hårdt for at stoppe nedturen - men mister omsætning og kunder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere