Artikel top billede

NNIT fyrer mere end 20 medarbejdere efter dårligt regnskab

NNIT fyrer godt 20 medarbejdere i kølvandet på dårligt kvartalsregnskab.

NNIT udleverer fyresedler til godt 20 medarbejdere i kølvandet på selskabets offentliggjorte regnskab for tredje kvartal, skriver ITWatch.

Ifølge topchef Per Kogut er der tale om medarbejdere i service-desk samt forskellige stabsfunktioner som finans, salg og HR.

Han siger, at fyringerne finder sted, fordi NNIT oplever tilbagegang i Danmark, hvilket gør, at det er nødt til at kigge på omkostningerne.

NNIT beskæftiger i alt omkring 3.000 medarbejdere, og her kan et antal på 20 medarbejdere forekomme meget lille.

Alligevel ærgrer det Per Kogut, at han er nødt til at skille sig af med ansatte på denne måde.

“Matematisk er det ikke så meget, men jeg føler ansvar for hver eneste medarbejder i NNIT. Jeg ser det som en fejlvurdering fra mig, når vi bare er nødt til at afskedige af strukturmæssige årsager,” siger han til IT Watch.

Læs også: Voldgiftsag spænder ben for NNIT's vækst: “Forliget er lagt bag os, men det er da drønærgerligt, for det påvirker jo vores tal for tredje kvartal ganske dramatisk"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere