Artikel top billede

NNIT fyrer mere end 20 medarbejdere efter dårligt regnskab

NNIT fyrer godt 20 medarbejdere i kølvandet på dårligt kvartalsregnskab.

NNIT udleverer fyresedler til godt 20 medarbejdere i kølvandet på selskabets offentliggjorte regnskab for tredje kvartal, skriver ITWatch.

Ifølge topchef Per Kogut er der tale om medarbejdere i service-desk samt forskellige stabsfunktioner som finans, salg og HR.

Han siger, at fyringerne finder sted, fordi NNIT oplever tilbagegang i Danmark, hvilket gør, at det er nødt til at kigge på omkostningerne.

NNIT beskæftiger i alt omkring 3.000 medarbejdere, og her kan et antal på 20 medarbejdere forekomme meget lille.

Alligevel ærgrer det Per Kogut, at han er nødt til at skille sig af med ansatte på denne måde.

“Matematisk er det ikke så meget, men jeg føler ansvar for hver eneste medarbejder i NNIT. Jeg ser det som en fejlvurdering fra mig, når vi bare er nødt til at afskedige af strukturmæssige årsager,” siger han til IT Watch.

Læs også: Voldgiftsag spænder ben for NNIT's vækst: “Forliget er lagt bag os, men det er da drønærgerligt, for det påvirker jo vores tal for tredje kvartal ganske dramatisk"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere