Artikel top billede

NNIT fyrer mere end 20 medarbejdere efter dårligt regnskab

NNIT fyrer godt 20 medarbejdere i kølvandet på dårligt kvartalsregnskab.

NNIT udleverer fyresedler til godt 20 medarbejdere i kølvandet på selskabets offentliggjorte regnskab for tredje kvartal, skriver ITWatch.

Ifølge topchef Per Kogut er der tale om medarbejdere i service-desk samt forskellige stabsfunktioner som finans, salg og HR.

Han siger, at fyringerne finder sted, fordi NNIT oplever tilbagegang i Danmark, hvilket gør, at det er nødt til at kigge på omkostningerne.

NNIT beskæftiger i alt omkring 3.000 medarbejdere, og her kan et antal på 20 medarbejdere forekomme meget lille.

Alligevel ærgrer det Per Kogut, at han er nødt til at skille sig af med ansatte på denne måde.

“Matematisk er det ikke så meget, men jeg føler ansvar for hver eneste medarbejder i NNIT. Jeg ser det som en fejlvurdering fra mig, når vi bare er nødt til at afskedige af strukturmæssige årsager,” siger han til IT Watch.

Læs også: Voldgiftsag spænder ben for NNIT's vækst: “Forliget er lagt bag os, men det er da drønærgerligt, for det påvirker jo vores tal for tredje kvartal ganske dramatisk"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere