Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Stor prisforskel: Her får du den “billigste” iPhone X

iPhone X er på ingen måde billig, men du kan spare knap 1.000 kroner, hvis du vælger den rette teleudbyder, når du slagter sparegrisen

Den nye iPhone X er den mest avancerede iPhone til dato, men så sandelig også den dyreste nogensinde.

Apples egen listepris er 8.990 kroner for modellen med 64 GB lagerplads, og har du planer om at filme amok med telefonens 4K/60fps (der fylder 400 megabyte per optaget minut), vil det koste dig 10.249 kroner for 256 GB-modellen.

Men køber du den via en af de mange teleudbydere, kan der være en stor sjat penge at spare.

Sammenligningsportalen Samlino har kigget på forudbestillingerne hos de syv største teleudbydere, og der er en prisforskal på op imod 1.600 kroner på prisen på smartphonen. Priserne er udregnet med seks måneders abonnement. 

Hos 3 koster den nye iPhone X (64 GB) inklusiv et abonnement til 150 kroner(10GB data og fri tale/SMS) til en samlet pris efter seks måneder på 8.950 kroner. Selve telefonen vil koste dig 7.950 kroner - altså cirka 1.000 kroners mobilrabat.

Den største mobilrabat oplever du hos YouSee, hvor selve prisen på telefonen kun vil være 7.681 kroner, men omvendt er abonnementet dyrere, og du er bundet til abonnementet i seks måneder. I alt når prisen efter seks måneder op på 8.974 kroner.

Dyrest ser det ud hos Call Me og CBB Mobil.

Hos CBB Mobil koster telefonen 8.999 kroner, men abonnementet med 30GB data (fri tale/SMS) koster kun 129 kroner (samlet pris efter seks måneder: 9.839 kroner), og hos Call Me koster telefonen 8.760 kroner, men på grund af et dyrere abonnement ender prisen efter seks måneder på 10.057 kroner.

Læs også: Overblik: Her er de nye iPhones og fem af de bedste Android-telefoner - se sammenligningen

Hvad får du får pengene?

iPhone X (X = 10) er den dyreste iPhone nogensinde, men du vil langt hen ad vejen få mere for pengene i en billigere, men også mere konservativ iPhone 8, der koster knap 2.800 kroner mindre.

Læs mere her: Test af iPhone 8 Plus: Fremragende smartphone eller snedigt marketingstunt?

Der er den samme processor og mængde hukommelse i både X og 8/8 Plus, så iPhone X vil ikke føles hurtigere. Skærmen dækker mere af telefonens front og er af typen OLED, så den burde få indhold til at fremstå flottere.

Kameraet har også et lavere blændetal, så du burde kunne tage mere lysstærke fotos i mørke omgivelser.

Mest kontroversielt er nok udskiftningen af den elskede touch-ID med iPhone X’s Face-ID, hvor du låser telefonen op med dit ansigt.

Den kan du læse mere om her: Sådan fungerer Apples nye Face ID: Skal erstatte den velkendte fingerskanner med ansigtsgenkendelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.