Artikel top billede

Stor prisforskel: Her får du den “billigste” iPhone X

iPhone X er på ingen måde billig, men du kan spare knap 1.000 kroner, hvis du vælger den rette teleudbyder, når du slagter sparegrisen

Den nye iPhone X er den mest avancerede iPhone til dato, men så sandelig også den dyreste nogensinde.

Apples egen listepris er 8.990 kroner for modellen med 64 GB lagerplads, og har du planer om at filme amok med telefonens 4K/60fps (der fylder 400 megabyte per optaget minut), vil det koste dig 10.249 kroner for 256 GB-modellen.

Men køber du den via en af de mange teleudbydere, kan der være en stor sjat penge at spare.

Sammenligningsportalen Samlino har kigget på forudbestillingerne hos de syv største teleudbydere, og der er en prisforskal på op imod 1.600 kroner på prisen på smartphonen. Priserne er udregnet med seks måneders abonnement. 

Hos 3 koster den nye iPhone X (64 GB) inklusiv et abonnement til 150 kroner(10GB data og fri tale/SMS) til en samlet pris efter seks måneder på 8.950 kroner. Selve telefonen vil koste dig 7.950 kroner - altså cirka 1.000 kroners mobilrabat.

Den største mobilrabat oplever du hos YouSee, hvor selve prisen på telefonen kun vil være 7.681 kroner, men omvendt er abonnementet dyrere, og du er bundet til abonnementet i seks måneder. I alt når prisen efter seks måneder op på 8.974 kroner.

Dyrest ser det ud hos Call Me og CBB Mobil.

Hos CBB Mobil koster telefonen 8.999 kroner, men abonnementet med 30GB data (fri tale/SMS) koster kun 129 kroner (samlet pris efter seks måneder: 9.839 kroner), og hos Call Me koster telefonen 8.760 kroner, men på grund af et dyrere abonnement ender prisen efter seks måneder på 10.057 kroner.

Læs også: Overblik: Her er de nye iPhones og fem af de bedste Android-telefoner - se sammenligningen

Hvad får du får pengene?

iPhone X (X = 10) er den dyreste iPhone nogensinde, men du vil langt hen ad vejen få mere for pengene i en billigere, men også mere konservativ iPhone 8, der koster knap 2.800 kroner mindre.

Læs mere her: Test af iPhone 8 Plus: Fremragende smartphone eller snedigt marketingstunt?

Der er den samme processor og mængde hukommelse i både X og 8/8 Plus, så iPhone X vil ikke føles hurtigere. Skærmen dækker mere af telefonens front og er af typen OLED, så den burde få indhold til at fremstå flottere.

Kameraet har også et lavere blændetal, så du burde kunne tage mere lysstærke fotos i mørke omgivelser.

Mest kontroversielt er nok udskiftningen af den elskede touch-ID med iPhone X’s Face-ID, hvor du låser telefonen op med dit ansigt.

Den kan du læse mere om her: Sådan fungerer Apples nye Face ID: Skal erstatte den velkendte fingerskanner med ansigtsgenkendelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere