Artikel top billede

Foto: Morten Sahl Madsen

Liveblog fra Atea-sagen: Nu handler det om middage på dyre Michelin-restauranter

Følg med live fra onsdagens retsmøde i Retten i Glostrup, hvor syv højtplacerede it-folk sidder på anklagebænken i den store Atea-bestikkelsessag.

I Retten i Glostrup er det fjerde retssmøde i den store bestikkelsessag med tidligere topledere fra Atea og it-chefer fra Region Sjælland i gang.

Her er syv tidligere højtplacerede it-danskere tiltalt i det, der betegnes som en af danmarkshistoriens største bestikkelsessager. 

Blandt dem er flere tidligere chefer i Region Sjælland, som er tiltalt for at have modtaget bestikkelse, mens tidligere topchefer i Atea - herunder de tidligere direktører Claus Hougesen og Peter Trans - er tiltalt for at have ydet bestikkelse.

I sidste uge blev nogle af forholdene bag den omstridte konto 2840 foldet ud, ligesom vi fik både Per Juul Andersen og tidligere Atea-direktør Claus Hougesen i vidneskranken for første gang. 

I dag fortsætter vi, hvor vi slap, inden vi gik weekend.

Det kan du læse mere om her: Atea-sagen. Atea brændte mere end en million kroner fra Region Sjælland af på rejser og luksusmiddage.

Følg med i Computerworlds live-dækning direkte fra retslokalet her. Er det længe siden feedet er opdateret skal du trykke F5 i din browser.