BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

Targit skifter direktøren ud: Tidligere EG-boss Leif Vestergaard bliver ny topchef

Nordjyske Targit indsætter med omgående virkning tidligere EG-chef Leif Vestergaard som ny direktør.

Det nordjyske BI-hus Targit skifter med omgående virkning ud på topposten.

Ud ryger nu administrerende direktør Ulrik Pedersen. Og ind kommer Leif Vestergaard, der er tidligere CEO i EG.

“I forbindelse med den omfattende vækststrategi i Targit føler bestyrelsen, at en CEO med stor erfaring vil være den rigtige til at styre den næste fase af Targits udvikling,” lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra selskabet.

Her peger Targits bestyrelse på, at Leif Vestergaard er en 'erfaren CEO,' som har bevist, at 'han er i stand til at gennemføre meget ambitiøse vækstplaner."

"Og vi føler os trygge ved, at han evner som leder vil styrke Targits ledelsesteam yderligere," lyder det fra bestyrelsesformand Claus Thorsgaard i meddelelsen.

Leif Vestergaard var i 12 år administrerende direktør for EG, men stoppede pludseligt for et års tid siden, da EG’s bestyrelse ‘ønskede at accelerere udviklingen i selskabet,’ som det hed.

Han fortsatte dog som rådgiver for selskabet.

Det kan du læse mere om her: EG's bestyrelsesformand: Derfor skifter vi Leif Vestergaard ud som direktør trods masser af vækst og fremgang.

Targit blev i februar solgt til kapitalfonden GRO Capital for et tre-cifret millionbeløb.

I den forbindelse fratrådte selskabets stifter og administrerende direktør Morten Sandlykke, der havde stået i spidsen for selskabet i 20 år.

Istedet blev Ulrik Pedersen indsat som direktør. Han har været ansat i Targit i mange år og har fungeret som både CTO og COO i selskabet.

Dengang var der dog ikke lagt op til, at Ulrik Pedersens tid som CEO skulle blive kort.

I hvert fald meddelte GRO Capital dengang, at Ulrik Pedersen ‘fremover i et tæt samarbejde med GRO Capital skal videreudvikle Targit.’

Det kan du læse mere om her: Danske Targit solgt efter 20 år på markedet - direktør og stifter stopper.

Targit har hovedkontor i Hjørring, men har i de senere år satset stort på at komme ind på det amerikanske marked og har blandt andet kontor i Boston, hvor Morten Sandlykke har boet i en årrække.

GRO Capital har tidligere fortalt til Computerworld, at målet er at få Targit til at ekspandere yderligere.

“Det indebærer i hvert fald et fokus på nordeuropa og USA og øget indsats på direkte salg og gennem partnerskaber,” har partner i GRO Capital fortalt til Computerworld.

Det kan du læse mere om her: Danske Targit solgt for trecifret millionbeløb: Her er nye ejers planer med det danske it-firma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital