Targit skifter direktøren ud: Tidligere EG-boss Leif Vestergaard bliver ny topchef

Nordjyske Targit indsætter med omgående virkning tidligere EG-chef Leif Vestergaard som ny direktør.

Det nordjyske BI-hus Targit skifter med omgående virkning ud på topposten.

Ud ryger nu administrerende direktør Ulrik Pedersen. Og ind kommer Leif Vestergaard, der er tidligere CEO i EG.

“I forbindelse med den omfattende vækststrategi i Targit føler bestyrelsen, at en CEO med stor erfaring vil være den rigtige til at styre den næste fase af Targits udvikling,” lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra selskabet.

Her peger Targits bestyrelse på, at Leif Vestergaard er en 'erfaren CEO,' som har bevist, at 'han er i stand til at gennemføre meget ambitiøse vækstplaner."

"Og vi føler os trygge ved, at han evner som leder vil styrke Targits ledelsesteam yderligere," lyder det fra bestyrelsesformand Claus Thorsgaard i meddelelsen.

Leif Vestergaard var i 12 år administrerende direktør for EG, men stoppede pludseligt for et års tid siden, da EG’s bestyrelse ‘ønskede at accelerere udviklingen i selskabet,’ som det hed.

Han fortsatte dog som rådgiver for selskabet.

Det kan du læse mere om her: EG's bestyrelsesformand: Derfor skifter vi Leif Vestergaard ud som direktør trods masser af vækst og fremgang.

Targit blev i februar solgt til kapitalfonden GRO Capital for et tre-cifret millionbeløb.

I den forbindelse fratrådte selskabets stifter og administrerende direktør Morten Sandlykke, der havde stået i spidsen for selskabet i 20 år.

Istedet blev Ulrik Pedersen indsat som direktør. Han har været ansat i Targit i mange år og har fungeret som både CTO og COO i selskabet.

Dengang var der dog ikke lagt op til, at Ulrik Pedersens tid som CEO skulle blive kort.

I hvert fald meddelte GRO Capital dengang, at Ulrik Pedersen ‘fremover i et tæt samarbejde med GRO Capital skal videreudvikle Targit.’

Det kan du læse mere om her: Danske Targit solgt efter 20 år på markedet - direktør og stifter stopper.

Targit har hovedkontor i Hjørring, men har i de senere år satset stort på at komme ind på det amerikanske marked og har blandt andet kontor i Boston, hvor Morten Sandlykke har boet i en årrække.

GRO Capital har tidligere fortalt til Computerworld, at målet er at få Targit til at ekspandere yderligere.

“Det indebærer i hvert fald et fokus på nordeuropa og USA og øget indsats på direkte salg og gennem partnerskaber,” har partner i GRO Capital fortalt til Computerworld.

Det kan du læse mere om her: Danske Targit solgt for trecifret millionbeløb: Her er nye ejers planer med det danske it-firma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.