Artikel top billede

Foto: Morten Sahl Madsen (Foto: Morten Sahl Madsen)

Liveblog fra Atea-sagen i Retten i Glostrup: "Jeg kan sige med sikkerhed, at jeg ikke har været på McDonalds"

Følg med live fra torsdagens retsmøde i Retten i Glostrup, hvor syv højtplacerede it-folk sidder på anklagebænken i den store Atea-bestikkelsessag.

I Retten i Glostrup er vi nået til det femte retssmøde i den store bestikkelsessag, der involverer tidligere topledere fra Atea og it-chefer fra Region Sjælland.

Her er syv tidligere højtplacerede it-danskere tiltalt i det, der betegnes som en af danmarkshistoriens største bestikkelsessager. 

Blandt dem er flere tidligere chefer i Region Sjælland, som er tiltalt for at have modtaget bestikkelse, mens tidligere topchefer i Atea - herunder de tidligere direktører Claus Hougesen og Peter Trans - er tiltalt for at have ydet bestikkelse.

I sidste uge blev nogle af forholdene bag den omstridte konto 2840 foldet ud, ligesom vi fik både Per Juul Andersen og tidligere Atea-direktør Claus Hougesen i vidneskranken for første gang. 

I går kom vi således hele vejen rundt, og nu er alle de tidligere Atea-topfolk blevet afhørt. 

I dag fortsætter vi med en af sagens absolutte hovedpersoner - Rene Clausen. Han bliver som den første af folkene fra regionen afhørt i dag. 

Det kan du læse mere om her: Atea-sagen. Atea brændte mere end en million kroner fra Region Sjælland af på rejser og luksusmiddage.

Følg med i Computerworlds live-dækning direkte fra retslokalet her. Er det længe siden feedet er opdateret, skal du trykke F5 i din browser.