Artikel top billede

Foto: Steffen Villadsen. (Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus har fundet effektiv vækst-opskrift: Udnytter virksomhedernes it-fokus

Danske Columbus har masser af medvind på markedet og tjener gode penge i øjeblikket. Det er digitaliseringen, der driver det, lyder det fra koncernchef Thomas Honoré.

Digitaliseringen driver væksten, lyder det fra danske Columbus i det netop offentliggjorte regnskab for årets tredje kvartal (PDF).

Her kan Columbus oplyse, at virksomheden i årets første ni måneder har haft en omsætningsvækst på seks procent og en vækst i driftsresultatet (EBITDA) på 11 procent.

Omsætningen for årets første ni måneder lyder på 906 millioner kroner, mens EBITDA er på 95 millioner.

"Vi ser generelt en stor efterspørgsel fra vores kunder efter at få digitaliseret og optimeret deres forretning. Cloud har taget fart, og i dag leverer vi langt størstedelen af nye ERP-projekter i skyen," udtaler Thomas Honoré, koncernchef i Columbus.

Han fremhæver, at det ikke mindst er ColumbusCare, der med en vækst på 62 procent har medvind på markedet i øjeblikket.

"I takt med at kundernes applikationer ligger i skyen, ønsker kunderne en professionel leverandør der kan tage ansvaret for at drive applikationer i hele livscyklussen. Derfor er ColumbusCare blevet en vigtig konkurrenceparameter for os, og kombineret med vores branchekompetence og cloud-forretningsapplikationer står vi stærkt i markedet."

Læs også:

Skattetryk og mangel på folk presser Columbus til at ansætte folk i udlandet: "En dansk medarbejder er konstant i konkurrence med en global medarbejder"

Danske ERP-leverandører skovler penge ind: Disse selskaber klarer sig bedst blandt 24 leverandører




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere