Artikel top billede

Foto: Steffen Villadsen. (Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus har fundet effektiv vækst-opskrift: Udnytter virksomhedernes it-fokus

Danske Columbus har masser af medvind på markedet og tjener gode penge i øjeblikket. Det er digitaliseringen, der driver det, lyder det fra koncernchef Thomas Honoré.

Digitaliseringen driver væksten, lyder det fra danske Columbus i det netop offentliggjorte regnskab for årets tredje kvartal (PDF).

Her kan Columbus oplyse, at virksomheden i årets første ni måneder har haft en omsætningsvækst på seks procent og en vækst i driftsresultatet (EBITDA) på 11 procent.

Omsætningen for årets første ni måneder lyder på 906 millioner kroner, mens EBITDA er på 95 millioner.

"Vi ser generelt en stor efterspørgsel fra vores kunder efter at få digitaliseret og optimeret deres forretning. Cloud har taget fart, og i dag leverer vi langt størstedelen af nye ERP-projekter i skyen," udtaler Thomas Honoré, koncernchef i Columbus.

Han fremhæver, at det ikke mindst er ColumbusCare, der med en vækst på 62 procent har medvind på markedet i øjeblikket.

"I takt med at kundernes applikationer ligger i skyen, ønsker kunderne en professionel leverandør der kan tage ansvaret for at drive applikationer i hele livscyklussen. Derfor er ColumbusCare blevet en vigtig konkurrenceparameter for os, og kombineret med vores branchekompetence og cloud-forretningsapplikationer står vi stærkt i markedet."

Læs også:

Skattetryk og mangel på folk presser Columbus til at ansætte folk i udlandet: "En dansk medarbejder er konstant i konkurrence med en global medarbejder"

Danske ERP-leverandører skovler penge ind: Disse selskaber klarer sig bedst blandt 24 leverandører
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere