Artikel top billede

Foto: Steffen Villadsen. (Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus har fundet effektiv vækst-opskrift: Udnytter virksomhedernes it-fokus

Danske Columbus har masser af medvind på markedet og tjener gode penge i øjeblikket. Det er digitaliseringen, der driver det, lyder det fra koncernchef Thomas Honoré.

Digitaliseringen driver væksten, lyder det fra danske Columbus i det netop offentliggjorte regnskab for årets tredje kvartal (PDF).

Her kan Columbus oplyse, at virksomheden i årets første ni måneder har haft en omsætningsvækst på seks procent og en vækst i driftsresultatet (EBITDA) på 11 procent.

Omsætningen for årets første ni måneder lyder på 906 millioner kroner, mens EBITDA er på 95 millioner.

"Vi ser generelt en stor efterspørgsel fra vores kunder efter at få digitaliseret og optimeret deres forretning. Cloud har taget fart, og i dag leverer vi langt størstedelen af nye ERP-projekter i skyen," udtaler Thomas Honoré, koncernchef i Columbus.

Han fremhæver, at det ikke mindst er ColumbusCare, der med en vækst på 62 procent har medvind på markedet i øjeblikket.

"I takt med at kundernes applikationer ligger i skyen, ønsker kunderne en professionel leverandør der kan tage ansvaret for at drive applikationer i hele livscyklussen. Derfor er ColumbusCare blevet en vigtig konkurrenceparameter for os, og kombineret med vores branchekompetence og cloud-forretningsapplikationer står vi stærkt i markedet."

Læs også:

Skattetryk og mangel på folk presser Columbus til at ansætte folk i udlandet: "En dansk medarbejder er konstant i konkurrence med en global medarbejder"

Danske ERP-leverandører skovler penge ind: Disse selskaber klarer sig bedst blandt 24 leverandører
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere