Artikel top billede

Foto: iFixit

Sådan ser en iPhone X ud, når man splitter den ad: Har to batterier og det indbyggede bundkort bliver umuligt at reparere

Firmaet iFixit har skilt den nye iPhone X fra hinanden og finder måske overraskende to batterier i telefonen.

Den nye iPhone X har ikke kun et, men to batterier i sig og en helt ny opsætning for at få hele puslespillet med indmaden til at gå op.

Det viser en gennemgang af den nye iPhone X, som selskabet iFixit, har foretaget.

iFixit er kendt for splitte ny hardware ad i såkaldte 'teardowns,' og nu er turen altså kommet til iPhone X, der blev lanceret fredag.

Gennnemgangen - som du finder her viser, at al indmaden er flyttet rundt og opdelt i flere bundkort for at udnytte pladsen bedst muligt.

Apple har desuden opdelt telefonens batteri i to celler for at få mest muligt juice mast ind i telefonen.

Batteriet i telefonen er en smule større end i iPhone 8 Plus (2.716 mAh mod iPhone 8 Plus’ 2.691 mAh), men giver nogenlunde den samme batterilevetid.

Telefonens front dybde-kamera på fronten fylder desuden næsten hele toppen af telefonen, hvilket betyder, at det bagudvendte dobbeltkamera er nødt til at ligge ned langs telefonen i stedet for dens sædvanlige horisontale placering som på iPhone 8 Plus.

Læs også: Sådan fungerer Apples nye Face ID: Skal erstatte den velkendte fingerskanner med ansigtsgenkendelse

Svære at reparere

Telefonens bundkort med komponenter i telefonen er blevet mindre på trods af, at der er flere forbindelser og sensorer end før.

For at udnytte pladsen bedst har Apple delt bundkortet i to og sat det sammen igen, hvilket sparer plads, men også gør det tæt på umuligt at reparere, vurderer iFixit.

Dog vil det stadig være relativt nemt at reparere iPhone X’s skærm, skulle den gå i stykker.

Faktisk kan det være lettere nu, da der ikke længere er en Touch ID-sensor at skulle tage hensyn til.

I alt giver iFixit den nye iPhone X 6 ud af 10 i forhold til, hvor let den er at reparere.

Du kan se hele gennemgangen af telefonens indmad i videoen fra iFixit herunder:

Den nye iPhone X koster 9.899 kroner for 64 GB-modellen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere