Foto: iFixit

Sådan ser en iPhone X ud, når man splitter den ad: Har to batterier og det indbyggede bundkort bliver umuligt at reparere

Firmaet iFixit har skilt den nye iPhone X fra hinanden og finder måske overraskende to batterier i telefonen.

Den nye iPhone X har ikke kun et, men to batterier i sig og en helt ny opsætning for at få hele puslespillet med indmaden til at gå op.

Det viser en gennemgang af den nye iPhone X, som selskabet iFixit, har foretaget.

iFixit er kendt for splitte ny hardware ad i såkaldte 'teardowns,' og nu er turen altså kommet til iPhone X, der blev lanceret fredag.

Gennnemgangen - som du finder her viser, at al indmaden er flyttet rundt og opdelt i flere bundkort for at udnytte pladsen bedst muligt.

Apple har desuden opdelt telefonens batteri i to celler for at få mest muligt juice mast ind i telefonen.

Batteriet i telefonen er en smule større end i iPhone 8 Plus (2.716 mAh mod iPhone 8 Plus’ 2.691 mAh), men giver nogenlunde den samme batterilevetid.

Telefonens front dybde-kamera på fronten fylder desuden næsten hele toppen af telefonen, hvilket betyder, at det bagudvendte dobbeltkamera er nødt til at ligge ned langs telefonen i stedet for dens sædvanlige horisontale placering som på iPhone 8 Plus.

Læs også: Sådan fungerer Apples nye Face ID: Skal erstatte den velkendte fingerskanner med ansigtsgenkendelse

Svære at reparere
Telefonens bundkort med komponenter i telefonen er blevet mindre på trods af, at der er flere forbindelser og sensorer end før.

For at udnytte pladsen bedst har Apple delt bundkortet i to og sat det sammen igen, hvilket sparer plads, men også gør det tæt på umuligt at reparere, vurderer iFixit.

Dog vil det stadig være relativt nemt at reparere iPhone X’s skærm, skulle den gå i stykker.

Faktisk kan det være lettere nu, da der ikke længere er en Touch ID-sensor at skulle tage hensyn til.

I alt giver iFixit den nye iPhone X 6 ud af 10 i forhold til, hvor let den er at reparere.

Du kan se hele gennemgangen af telefonens indmad i videoen fra iFixit herunder:
Den nye iPhone X koster 9.899 kroner for 64 GB-modellen

Læs også: Test af [b]iPhone 8 Plus: Fremragende smartphone eller snedigt marketingstunt?[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.