Artikel top billede

Foto: iFixit

Sådan ser en iPhone X ud, når man splitter den ad: Har to batterier og det indbyggede bundkort bliver umuligt at reparere

Firmaet iFixit har skilt den nye iPhone X fra hinanden og finder måske overraskende to batterier i telefonen.

Den nye iPhone X har ikke kun et, men to batterier i sig og en helt ny opsætning for at få hele puslespillet med indmaden til at gå op.

Det viser en gennemgang af den nye iPhone X, som selskabet iFixit, har foretaget.

iFixit er kendt for splitte ny hardware ad i såkaldte 'teardowns,' og nu er turen altså kommet til iPhone X, der blev lanceret fredag.

Gennnemgangen - som du finder her viser, at al indmaden er flyttet rundt og opdelt i flere bundkort for at udnytte pladsen bedst muligt.

Apple har desuden opdelt telefonens batteri i to celler for at få mest muligt juice mast ind i telefonen.

Batteriet i telefonen er en smule større end i iPhone 8 Plus (2.716 mAh mod iPhone 8 Plus’ 2.691 mAh), men giver nogenlunde den samme batterilevetid.

Telefonens front dybde-kamera på fronten fylder desuden næsten hele toppen af telefonen, hvilket betyder, at det bagudvendte dobbeltkamera er nødt til at ligge ned langs telefonen i stedet for dens sædvanlige horisontale placering som på iPhone 8 Plus.

Læs også: Sådan fungerer Apples nye Face ID: Skal erstatte den velkendte fingerskanner med ansigtsgenkendelse

Svære at reparere

Telefonens bundkort med komponenter i telefonen er blevet mindre på trods af, at der er flere forbindelser og sensorer end før.

For at udnytte pladsen bedst har Apple delt bundkortet i to og sat det sammen igen, hvilket sparer plads, men også gør det tæt på umuligt at reparere, vurderer iFixit.

Dog vil det stadig være relativt nemt at reparere iPhone X’s skærm, skulle den gå i stykker.

Faktisk kan det være lettere nu, da der ikke længere er en Touch ID-sensor at skulle tage hensyn til.

I alt giver iFixit den nye iPhone X 6 ud af 10 i forhold til, hvor let den er at reparere.

Du kan se hele gennemgangen af telefonens indmad i videoen fra iFixit herunder:

Den nye iPhone X koster 9.899 kroner for 64 GB-modellen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Humac-direktør Michael Bech: "Vi kommer til at se prisstigninger på elektronik i fremtiden"
Interview: Den globale chip-tørke vil få elektronikpriserne til at stige, lyder det fra Michael Bech, CEO i Apple-forhandleren Humac. De hyppige knaldtilbud giver nemlig ikke mening, når der ikke er varer nok på hylderne, og kunderne samtidig er villige til at betale fuld pris.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.