Kabelnettet.dk konkurs

Det oprindelige selskab bag boligforenings-leverandøren Kabelnettet.dk, som var personligt ejet, er gået konkurs. En installatør, der selv har en kvart million kroner til gode, mener, at gælden løber op i adskillige millioner kroner.

Det oprindelige selskab bag Kabelnettet.dk, som leverede bredbånd til boligforeninger i hovedstadsområdet, er gået konkurs.

Konkursdekretet blev afsagt i skifteretten 9. juni, og kuratoren har skrevet ud til kreditorerne og bedt dem om at melde deres krav imod boet.

Det konkursramte selskab var personligt ejet af Connie Nielsen, som ifølge flere kilder er eller har været gift med direktør Kim Nielsen. Konkursen rammer altså også Conni Nielsen personligt.

Det er ikke lykkedes at finde et telefonnummer til hverken Kim Nielsen eller Connie Nielsen, der stadig er i drift. De to er ikke registreret med samme adresse i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

I marts stiftede Kim Nielsen et nyt anpartsselskab, som kunderne fra Kabelnettet.dk blev flyttet over i. Alle aktiver blev senere solgt til Broadcom, som tidligere solgte trådløst bredbånd baseret på den trådløse FWA-teknologi.

Kravet mod Connie Nielsen og det oprindelige selskab er endnu ikke gjort op, men løber op i adskillige millioner kroner. De store problemer for selskabet begyndte, da Tele2 lukkede kundernes telefonforbindelser på grund af et udestående på en million kroner.

En anden af kreditorerne, souschef Erik Petrovics fra installationsfirmaet Købke & Grundsøe, opremser adskillige andre installatører og grossister, som Kabelnettet.dk hver skylder mellem 100.000 og en million kroner.

Hans eget selskab sikrede sig mod det store tab ved hovedsageligt at opkræve sin betaling direkte fra de boligforeninger, som fik installeret bredbåndsnetværk. Den provision, som Købke & Grundsøe skulle betale til Kabelnettet.dk, brugte Kim Nielsen til købe udstyr af firmaet form fortæller Erik Petrovics.

Købke & Grundsøe har 250.000 kroner til gode hos Kabelnettet.dk. Installationsfirmaet førte i foråret en retssag for at få sine penge, og den sikrer, at kravet kommer før de øvrige kreditorers.

- Men de penge ser vi alligevel aldrig, konstaterer Erik Petrovics.

Han mener, at Kim Nielsen og Connie Nielsen helt bevidst benyttede en strategi med ofte at skifte installationsfirma, når de hidtidige samarbejdspartnere fandt ud af, at det kneb med at betale regningerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?