Artikel top billede

Kæmpe anmelderportal stempler kunder som farlige: Tripadvisor vil advare mod hoteller med vold og kriminalitet

Hvis medierne rapporterer om vold eller seksuelle overgreb på hoteller eller restauranter, så vil det nu påvirke virksomhedernes fremstilling i den populære anmelderportal Tripadvisor.

Virksomheden er nemlig begyndt sætte røde advarselsskilte (bogstaveligt talt) øverst på virksomheders Tripadvisor-sider.

“TripAdvisor er blevet gjort opmærksom på nye medierapporter eller hændelser vedrørende denne ejendom, som muligvis ikke reflekteres i anmeldelserne af denne registrering. I overensstemmelse hermed kan du eventuelt foretage supplerende undersøgelser for at få oplysninger om denne ejendom, når du laver dine rejseplaner,” skriver Tripadvisor f.eks om det mexicanske hotel Iberostar Paraiso Maya, hvor en kvindelig gæst angiveligt er blevet voldtaget i 2010.

Tripadvisor har været genstand for skarp kritik for tilbage i 2010 at have fjernet selvsamme anmeldelse, fordi sproget ikke var "familievenligt".

Læs også: Dansk anmelderportal boomer: Vil være for onlineverden, hvad Tripadvisor er for hoteller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere