Artikel top billede

Apple køber virksomhed, der skal gøre kameraet på din iPhone endnu bedre

Apple har opkøbt en californisk kamerateknologi-virksomhed, der har udviklet en teknologi der kaldes for QuantumFilm.

Apple har opkøbt startup-virksomheden InVisage Technologies, hvis teknologi formodentligt skal bruges til at gøre kameraet i kommende iPhones endnu bedre.

Det skriver det amerikanske tech-medie TechCrunch.

InVisage Technologies, der er en californiske startup-virksomhed, blev stiftet i 2006 og har 53 ansatte.

Indtil videre har virksomheden fået tilført 98 millioner dollar i kapital.

Virksomheden har udviklet et produkt, der kaldes QuantumFilm, der kan gøre smartphone-billeder og videoer bedre i dårlig belysning.

InVisage udvikler både software og sin egen teknologi til udvikling af billedesensorer.

I dag køber Apple billedesensoren til iPhonen fra Sony, men opkøbet af InVisage Technologies kan være med til starte spekulationer om Apple arbejder på at udvikle sine egne billedesensorer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere