Artikel top billede

(Foto: SAS Group / Knut Lövstuhagen)

Baggrund: Computerworld og invitationer

Computerworld bliver fra tid til anden inviteret på reportagerejser i udlandet hvor rejsen er betalt af den inviterende virksomhed. Her er vores retningslinjer.

Computerworld bliver fra tid til anden inviteret på reportagerejser i udlandet, hvor rejsen er betalt af den inviterende virksomhed.

Det vælger vi nogle gange at tage imod. Det er et valg, som handler om at vi som inviteret presse får adgang til talere, events og briefings - og et valg, som handler om, at vi som medie ellers ikke ville have muligheden for at deltage i de konferencer og events, vi løbende beretter fra.

Det er dog meget vigtigt for os at understrege, at vi IKKE aftaler vinkler eller andre former for indhold med de selskaber, som har inviteret os, hverken før vi tager afsted, mens vi er der eller efter vi er kommet hjem på redaktionen.

Vi tager derfor gerne imod muligheden for at komme til eksempelvis en konference, men det vil altid være en redaktionel beslutning, om der er en historie at skrive derfra.

Stiller virksomheder krav om, at der skal komme en historie ud af besøget, så siger vi pænt nej tak, da det vil være at gå på kompromis med vores selvstændige ret til at vælge, hvilke historier der skal bringes på Computerworld.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive på til redaktionen på redaktionen@cw.dk
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital