Artikel top billede

Baggrund: Computerworld og invitationer

Computerworld bliver fra tid til anden inviteret på reportagerejser i udlandet hvor rejsen er betalt af den inviterende virksomhed. Her er vores retningslinjer.

Computerworld bliver fra tid til anden inviteret på reportagerejser i udlandet, hvor rejsen er betalt af den inviterende virksomhed.

Det vælger vi nogle gange at tage imod. Det er et valg, som handler om at vi som inviteret presse får adgang til talere, events og briefings - og et valg, som handler om, at vi som medie ellers ikke ville have muligheden for at deltage i de konferencer og events, vi løbende beretter fra.

Det er dog meget vigtigt for os at understrege, at vi IKKE aftaler vinkler eller andre former for indhold med de selskaber, som har inviteret os, hverken før vi tager afsted, mens vi er der eller efter vi er kommet hjem på redaktionen.

Vi tager derfor gerne imod muligheden for at komme til eksempelvis en konference, men det vil altid være en redaktionel beslutning, om der er en historie at skrive derfra.

Stiller virksomheder krav om, at der skal komme en historie ud af besøget, så siger vi pænt nej tak, da det vil være at gå på kompromis med vores selvstændige ret til at vælge, hvilke historier der skal bringes på Computerworld.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive på til redaktionen på redaktionen@cw.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere