Artikel top billede

(Foto: SAS Group / Knut Lövstuhagen)

Baggrund: Computerworld og invitationer

Computerworld bliver fra tid til anden inviteret på reportagerejser i udlandet hvor rejsen er betalt af den inviterende virksomhed. Her er vores retningslinjer.

Computerworld bliver fra tid til anden inviteret på reportagerejser i udlandet, hvor rejsen er betalt af den inviterende virksomhed.

Det vælger vi nogle gange at tage imod. Det er et valg, som handler om at vi som inviteret presse får adgang til talere, events og briefings - og et valg, som handler om, at vi som medie ellers ikke ville have muligheden for at deltage i de konferencer og events, vi løbende beretter fra.

Det er dog meget vigtigt for os at understrege, at vi IKKE aftaler vinkler eller andre former for indhold med de selskaber, som har inviteret os, hverken før vi tager afsted, mens vi er der eller efter vi er kommet hjem på redaktionen.

Vi tager derfor gerne imod muligheden for at komme til eksempelvis en konference, men det vil altid være en redaktionel beslutning, om der er en historie at skrive derfra.

Stiller virksomheder krav om, at der skal komme en historie ud af besøget, så siger vi pænt nej tak, da det vil være at gå på kompromis med vores selvstændige ret til at vælge, hvilke historier der skal bringes på Computerworld.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive på til redaktionen på redaktionen@cw.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere