Artikel top billede

Microsoft tester smart Mac-funktion til kommende Windows 10-opdatering

I den seneste beta-version af Windows 10 er der indbygget en ny smart søgefunktion, der minder meget om Apples Spotlight.

Den indbyggede søgerobot Cortana får måske nyt design i en kommende Windows 10-opdatering.

Microsoft tester i hvert fald en ny brugerflade for den indbyggede søgemaskine i den seneste Windows 10 Redstone Build 17040-version.

Det skriver blandt andet Microsoft-bloggeren Poul Thurrott.

Funktionen minder i høj grad om MacOS’ Spotlight-funktion, der fungerer som et universelsøgefelt, og du tilgår det nye søgefelt i Windows 10 ved at trykke Win + S.

Kommandoen åbner et søgefelt midt på skærmen, hvor du kan søge efter billeder, filer, skrive små kommandoer som “sæt en timer” eller “hvad er 15 x 65”, og du vil kunne søge via Bing (da søgefeltet styres af Cortana).

Redstone 4 er kodenavnet på den næste store Windows 10-opdatering, der vil udkomme i løbet af foråret 2018. Det er ikke sikkert, at den nye søgeplatform vil komme med i opdateringen.

Redstone 4 forventes også at indeholde den forsinkede “timeline”-funktion, der via Win+tab giver dig et markant bedre oversigt over din app-historik i Windows 10.

Læs mere her: Spændende Windows 10-funktion udsat: Timeline kommer ikke med i næste store opdatering

Redstone 4 forventes også at indeholde flere af Microsofts nye design-sprog: Fluent Design: 

Det kan du læse mere om her: Microsoft fremviser de næste “Fluent Design”-ændringer til Windows 10

Læs også: Har du stadig Windows 7 eller 8? Bestemte Windows-brugere kan stadig nå at opgradere gratis til Windows10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere