Artikel top billede

Microsoft tester smart Mac-funktion til kommende Windows 10-opdatering

I den seneste beta-version af Windows 10 er der indbygget en ny smart søgefunktion, der minder meget om Apples Spotlight.

Den indbyggede søgerobot Cortana får måske nyt design i en kommende Windows 10-opdatering.

Microsoft tester i hvert fald en ny brugerflade for den indbyggede søgemaskine i den seneste Windows 10 Redstone Build 17040-version.

Det skriver blandt andet Microsoft-bloggeren Poul Thurrott.

Funktionen minder i høj grad om MacOS’ Spotlight-funktion, der fungerer som et universelsøgefelt, og du tilgår det nye søgefelt i Windows 10 ved at trykke Win + S.

Kommandoen åbner et søgefelt midt på skærmen, hvor du kan søge efter billeder, filer, skrive små kommandoer som “sæt en timer” eller “hvad er 15 x 65”, og du vil kunne søge via Bing (da søgefeltet styres af Cortana).

Redstone 4 er kodenavnet på den næste store Windows 10-opdatering, der vil udkomme i løbet af foråret 2018. Det er ikke sikkert, at den nye søgeplatform vil komme med i opdateringen.

Redstone 4 forventes også at indeholde den forsinkede “timeline”-funktion, der via Win+tab giver dig et markant bedre oversigt over din app-historik i Windows 10.

Læs mere her: Spændende Windows 10-funktion udsat: Timeline kommer ikke med i næste store opdatering

Redstone 4 forventes også at indeholde flere af Microsofts nye design-sprog: Fluent Design: 

Det kan du læse mere om her: Microsoft fremviser de næste “Fluent Design”-ændringer til Windows 10

Læs også: Har du stadig Windows 7 eller 8? Bestemte Windows-brugere kan stadig nå at opgradere gratis til Windows10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere