Artikel top billede

Microsoft tester smart Mac-funktion til kommende Windows 10-opdatering

I den seneste beta-version af Windows 10 er der indbygget en ny smart søgefunktion, der minder meget om Apples Spotlight.

Den indbyggede søgerobot Cortana får måske nyt design i en kommende Windows 10-opdatering.

Microsoft tester i hvert fald en ny brugerflade for den indbyggede søgemaskine i den seneste Windows 10 Redstone Build 17040-version.

Det skriver blandt andet Microsoft-bloggeren Poul Thurrott.

Funktionen minder i høj grad om MacOS’ Spotlight-funktion, der fungerer som et universelsøgefelt, og du tilgår det nye søgefelt i Windows 10 ved at trykke Win + S.

Kommandoen åbner et søgefelt midt på skærmen, hvor du kan søge efter billeder, filer, skrive små kommandoer som “sæt en timer” eller “hvad er 15 x 65”, og du vil kunne søge via Bing (da søgefeltet styres af Cortana).

Redstone 4 er kodenavnet på den næste store Windows 10-opdatering, der vil udkomme i løbet af foråret 2018. Det er ikke sikkert, at den nye søgeplatform vil komme med i opdateringen.

Redstone 4 forventes også at indeholde den forsinkede “timeline”-funktion, der via Win+tab giver dig et markant bedre oversigt over din app-historik i Windows 10.

Læs mere her: Spændende Windows 10-funktion udsat: Timeline kommer ikke med i næste store opdatering

Redstone 4 forventes også at indeholde flere af Microsofts nye design-sprog: Fluent Design: 

Det kan du læse mere om her: Microsoft fremviser de næste “Fluent Design”-ændringer til Windows 10

Læs også: Har du stadig Windows 7 eller 8? Bestemte Windows-brugere kan stadig nå at opgradere gratis til Windows10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere