BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Microsoft tester smart Mac-funktion til kommende Windows 10-opdatering

I den seneste beta-version af Windows 10 er der indbygget en ny smart søgefunktion, der minder meget om Apples Spotlight.

Den indbyggede søgerobot Cortana får måske nyt design i en kommende Windows 10-opdatering.

Microsoft tester i hvert fald en ny brugerflade for den indbyggede søgemaskine i den seneste Windows 10 Redstone Build 17040-version.

Det skriver blandt andet Microsoft-bloggeren Poul Thurrott.

Funktionen minder i høj grad om MacOS’ Spotlight-funktion, der fungerer som et universelsøgefelt, og du tilgår det nye søgefelt i Windows 10 ved at trykke Win + S.

Kommandoen åbner et søgefelt midt på skærmen, hvor du kan søge efter billeder, filer, skrive små kommandoer som “sæt en timer” eller “hvad er 15 x 65”, og du vil kunne søge via Bing (da søgefeltet styres af Cortana).

Redstone 4 er kodenavnet på den næste store Windows 10-opdatering, der vil udkomme i løbet af foråret 2018. Det er ikke sikkert, at den nye søgeplatform vil komme med i opdateringen.

Redstone 4 forventes også at indeholde den forsinkede “timeline”-funktion, der via Win+tab giver dig et markant bedre oversigt over din app-historik i Windows 10.

Læs mere her: Spændende Windows 10-funktion udsat: Timeline kommer ikke med i næste store opdatering

Redstone 4 forventes også at indeholde flere af Microsofts nye design-sprog: Fluent Design: 

Det kan du læse mere om her: Microsoft fremviser de næste “Fluent Design”-ændringer til Windows 10

Læs også: Har du stadig Windows 7 eller 8? Bestemte Windows-brugere kan stadig nå at opgradere gratis til Windows10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere