Artikel top billede

Danske tech-iværksættere satser millioner: Har fået en fiks idé til en ny webshop

En række af de største navne på den danske it-iværksætter-scene satser stort på en ny webshop, der skal levere vegetarmad til døren.

Jakob Jønck og Thomas Ambus blev mange-millionærer på salget af løbe-appen Endomondo, og nu har de stiftet selskabet Simple Feast, der skal levere måltidskasser med vegetarmad.

Det skriver Børsen.

Det er planen at brugerne skal bestille måltidskasserne via en app eller via Simply Feats hjemmesider. Herefter vil brugerne få maden leveret til døren.

Investering fra Unity-stifter

Ifølge Børsen har de to Endomondo-stiftere også fået tilført kapital fra Unity-stifteren David Helgason samt Lars Fjeldsøe-Nielsen, der har en fortid i blandt andet Uber og Dropbox.

“For at lykkes skal vi have en del flere penge om bord, men vi har lagt et fornuftigt tocifret millionbeløb ind, som har givet os tid og ro til at lave alle de fejl, man laver, når man starter sådan noget op og bider skeer med et marked, som ingen har bekræftet," siger Jakob Jønck til Børsen.

Scorede kassen på løbe-apps

Endomondo blev i 2015 solgt til den amerikanske tøjproducent Under Armour for knap 575 millioner kroner.

Jakob Jønck ejede 10 procent af Endomondo, men herudover ejede han også 12 procent af den konkurrende app MyFitnessPal, der ligeledes blev solgt til Under Amour.

Det menes, at han scorede op mod 400 millioner kroner på salget af de to apps.

Læs også:
39-årig dansker scorer 400 millioner kroner på salg af fitness-apps

Danske Endomondo solgt for halv milliard kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere