Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Danske tech-iværksættere satser millioner: Har fået en fiks idé til en ny webshop

En række af de største navne på den danske it-iværksætter-scene satser stort på en ny webshop, der skal levere vegetarmad til døren.

Jakob Jønck og Thomas Ambus blev mange-millionærer på salget af løbe-appen Endomondo, og nu har de stiftet selskabet Simple Feast, der skal levere måltidskasser med vegetarmad.

Det skriver Børsen.

Det er planen at brugerne skal bestille måltidskasserne via en app eller via Simply Feats hjemmesider. Herefter vil brugerne få maden leveret til døren.

Investering fra Unity-stifter

Ifølge Børsen har de to Endomondo-stiftere også fået tilført kapital fra Unity-stifteren David Helgason samt Lars Fjeldsøe-Nielsen, der har en fortid i blandt andet Uber og Dropbox.

“For at lykkes skal vi have en del flere penge om bord, men vi har lagt et fornuftigt tocifret millionbeløb ind, som har givet os tid og ro til at lave alle de fejl, man laver, når man starter sådan noget op og bider skeer med et marked, som ingen har bekræftet," siger Jakob Jønck til Børsen.

Scorede kassen på løbe-apps

Endomondo blev i 2015 solgt til den amerikanske tøjproducent Under Armour for knap 575 millioner kroner.

Jakob Jønck ejede 10 procent af Endomondo, men herudover ejede han også 12 procent af den konkurrende app MyFitnessPal, der ligeledes blev solgt til Under Amour.

Det menes, at han scorede op mod 400 millioner kroner på salget af de to apps.

Læs også:
39-årig dansker scorer 400 millioner kroner på salg af fitness-apps

Danske Endomondo solgt for halv milliard kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere