Artikel top billede

Danske tech-iværksættere satser millioner: Har fået en fiks idé til en ny webshop

En række af de største navne på den danske it-iværksætter-scene satser stort på en ny webshop, der skal levere vegetarmad til døren.

Jakob Jønck og Thomas Ambus blev mange-millionærer på salget af løbe-appen Endomondo, og nu har de stiftet selskabet Simple Feast, der skal levere måltidskasser med vegetarmad.

Det skriver Børsen.

Det er planen at brugerne skal bestille måltidskasserne via en app eller via Simply Feats hjemmesider. Herefter vil brugerne få maden leveret til døren.

Investering fra Unity-stifter

Ifølge Børsen har de to Endomondo-stiftere også fået tilført kapital fra Unity-stifteren David Helgason samt Lars Fjeldsøe-Nielsen, der har en fortid i blandt andet Uber og Dropbox.

“For at lykkes skal vi have en del flere penge om bord, men vi har lagt et fornuftigt tocifret millionbeløb ind, som har givet os tid og ro til at lave alle de fejl, man laver, når man starter sådan noget op og bider skeer med et marked, som ingen har bekræftet," siger Jakob Jønck til Børsen.

Scorede kassen på løbe-apps

Endomondo blev i 2015 solgt til den amerikanske tøjproducent Under Armour for knap 575 millioner kroner.

Jakob Jønck ejede 10 procent af Endomondo, men herudover ejede han også 12 procent af den konkurrende app MyFitnessPal, der ligeledes blev solgt til Under Amour.

Det menes, at han scorede op mod 400 millioner kroner på salget af de to apps.

Læs også:
39-årig dansker scorer 400 millioner kroner på salg af fitness-apps

Danske Endomondo solgt for halv milliard kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere