Artikel top billede

Ny smart funktion på vej til Windows 10: Saml alle dine programmer som faner i ét vindue

Microsoft tilføjer faner, som du kender det fra din browser, til alle Windows 10 apps, og det virker ganske smart

Microsoft introducerer en af de mest efterspurgte funktioner fra Microsofts betatestere: Faner i File Explorer.

Som det er tilfældet i din browser, vil du i den nærmeste fremtid kunne samle flere fil-vinduer i samme vindue på samme måde, som du har flere hjemmesider i faner i din browser.

Det kan du allerede i MacOS, men Microsoft går skridtet videre og tilføjer faner til alle Windows 10-apps, og du mest interessant vil du kunne blande faner af forskellige programmer.

Det er i hvert fald planen fra Microsoft. 

Systemet kaldes “sets” og vil blive testet i de kommende uger.

Du kan se en video af funktionen her.

Tanken er, at du eksempelvis kan samle et word-dokument, En Edge-fane, OneNote-note og en mappe med filer i en og samme vindue, hvor du bladrer rundt mellem fanerne i toppen, som var det i en browser.

Lukker du sættet ned, kan det åbnes igen samlet, når du åbner et af programmerne igen.

I første omgang er det kun de særlige Universal Apps i Windows 10, som hovedsageligt hentes fra Windows Store, der kan samles i “sets,” men planen er også, at optimerede “almindelige” apps som Photoshop vil kunne samles i set.

Læs også: Microsoft tester smart Mac-funktion til kommende Windows 10-opdatering

Sets kommer også til at fungere sammen med den udsatte Timeline-funktion, der via alt-tab viser en historik over dine seneste programmer.

Sets vil første blive testet i Windows Insiders, men vil løbende blive udrullet til allemand. Office-pakken vil blive understøttet i starten af 2018.

Læs også: Spændende Windows 10-funktion udsat: Timeline kommer ikke med i næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere