Artikel top billede

Adventsquiz: Vind et lækkert gaming-sæt fra Razer - deltag i Computerworld julequiz her

Computerworld afholder I år fire adventskonkurrencer med lækre præmier. Deltag her i konkurrencen om at vinde et sæt med mus, tastatur og headset til gaming-computeren fra Razer

Så blev det 1. december, og Computerworld er i julestemning. Vi har derfor strikket en julekonkurrence sammen.

Helt præcis afholder vi fire konkurrencer igennem december omkring adventssøndagene, og du kan vinde fire forskellige, lækre adventspakker.

Hver konkurrence begynder fredag over middag, og ugens vinder finder vi mandag eftermiddag, hvor vi tager direkte kontakt til vinderen.

Som udgangspunkt forsøger vi at sende alle præmier inden jul, men det er ikke muligt ved den sidste konkurrence, da konkurrencen falder 22. december, og vinderen først findes anden juledag.

Konkurrencebetingelse: Alle kan deltage, men kun én gang. Ved flere svar forbeholder Computerworld sig ret til at udelukke deltagere. Vinderne får direkte besked, der kommer derfor ikke yderligere beskeder på Computerworld.dk.

Du deltager i konkurrencen her


Vind gaming-sæt fra Razer
Konkurrencen for den første adventssøndag finder du herunder via linket.

Præmien denne søndag er et fuldt gaming-sæt fra Razer med den nye Balistick-mus perfekt til FPS-spil, et mekanisk BlackWidow V2-tastatur og et 7.1 surroundsound headset, Man O'war 7.1 samt en Sphex V2 Mini-musemåtte.

Alle sammen i Chroma-version, hvilket betyder, at alle kan lyse og blinke i takt og synergi, ligesom du kan opsætte tastaturets lys til specifikke spil. En vigtig egenskab på gaming-udstyr, vil nogen nok mene.

Den samlede pakke har en værdi på knap 2.800 kroner.

Konkurrencen slutter mandag 4. december klokken 12.00. Derefter begynder vi endnu en konkurrence fredag 8. december og de efterfølgende to fredage.

Du deltager i konkurrencen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere