Artikel top billede

Adventsquiz: Vind et lækkert gaming-sæt fra Razer - deltag i Computerworld julequiz her

Computerworld afholder I år fire adventskonkurrencer med lækre præmier. Deltag her i konkurrencen om at vinde et sæt med mus, tastatur og headset til gaming-computeren fra Razer

Så blev det 1. december, og Computerworld er i julestemning. Vi har derfor strikket en julekonkurrence sammen.

Helt præcis afholder vi fire konkurrencer igennem december omkring adventssøndagene, og du kan vinde fire forskellige, lækre adventspakker.

Hver konkurrence begynder fredag over middag, og ugens vinder finder vi mandag eftermiddag, hvor vi tager direkte kontakt til vinderen.

Som udgangspunkt forsøger vi at sende alle præmier inden jul, men det er ikke muligt ved den sidste konkurrence, da konkurrencen falder 22. december, og vinderen først findes anden juledag.

Konkurrencebetingelse: Alle kan deltage, men kun én gang. Ved flere svar forbeholder Computerworld sig ret til at udelukke deltagere. Vinderne får direkte besked, der kommer derfor ikke yderligere beskeder på Computerworld.dk.

Du deltager i konkurrencen her


Vind gaming-sæt fra Razer
Konkurrencen for den første adventssøndag finder du herunder via linket.

Præmien denne søndag er et fuldt gaming-sæt fra Razer med den nye Balistick-mus perfekt til FPS-spil, et mekanisk BlackWidow V2-tastatur og et 7.1 surroundsound headset, Man O'war 7.1 samt en Sphex V2 Mini-musemåtte.

Alle sammen i Chroma-version, hvilket betyder, at alle kan lyse og blinke i takt og synergi, ligesom du kan opsætte tastaturets lys til specifikke spil. En vigtig egenskab på gaming-udstyr, vil nogen nok mene.

Den samlede pakke har en værdi på knap 2.800 kroner.

Konkurrencen slutter mandag 4. december klokken 12.00. Derefter begynder vi endnu en konkurrence fredag 8. december og de efterfølgende to fredage.

Du deltager i konkurrencen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere