Artikel top billede

Advents-quiz: Vind flotte og enkle smart-pærer fra LIFX til dit hjem - svar på tre spørgsmål

Computerworld er i julehumør. Her kommer den anden af vores i alt fire advents-quizzer. Vi stiller et sæt smarte og ultraenkle elpærer på højkant. Deltag her.

Så blev det den anden fredag i december og kun 18 dage til jul.

Computerworld er i julestemning og gavehumør, og derfor har vi strikket en lille julekonkurrence sammen.

Vi afvikler fire konkurrencer gennem december måned omkring adventssøndagene, hvor du kan vinde fire forskellige, lækre adventspakker..

Vi udtrækker en vinder blandt de korrekte besvarelser mandag, som vi efterfølgende tager direkte kontakt til.

Som udgangspunkt forsøger vi at sende alle præmier inden jul, men det er ikke muligt ved den sidste konkurrence, da den falder 22. december, og vinderen først findes anden juledag.

Deltag i konkurrencen her

Anden konkurrence: Smarte lys fra LIFX

Denne fredag udlodder vi tre “Smartpærer” fra LIFX, som alle kan styres via din smartphone med en app eller specifikt via Apples indbyggede HomeKit.

Det smarte ved LIFX-løsning sammenlignet med eksempelvis de dyrere Philips Hue er, at LIFX-pærerne ikke kræver en hub tilknyttet din router: Hver enkelt pærer tilsluttes bare dit netværk, og så er du kørende.

Vi udlover tre forskellige pærer: 1 Colour, 1 White og 1 “Day & Dusk”.

Vi har selv fået et sæt hjem til test, og det tog os knap fem minutter at sætte alle tre pærer op i hjemmet, hvorefter vi har kunne styre lysenes farver, lystoner og -styrke fra mobilen.

Pærerne kan indstilles, så de automatisk tilpasser sit lys efter dagen, så du eksempelvis ikke bliver blændet af skarpt blåt lys om aftenen og natten.

Deltag i konkurrencen her


Rigtig glædelig jul. På næste fredag afholder vi endnu en konkurrence. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere