Artikel top billede

Advents-quiz: Vind flotte og enkle smart-pærer fra LIFX til dit hjem - svar på tre spørgsmål

Computerworld er i julehumør. Her kommer den anden af vores i alt fire advents-quizzer. Vi stiller et sæt smarte og ultraenkle elpærer på højkant. Deltag her.

Så blev det den anden fredag i december og kun 18 dage til jul.

Computerworld er i julestemning og gavehumør, og derfor har vi strikket en lille julekonkurrence sammen.

Vi afvikler fire konkurrencer gennem december måned omkring adventssøndagene, hvor du kan vinde fire forskellige, lækre adventspakker..

Vi udtrækker en vinder blandt de korrekte besvarelser mandag, som vi efterfølgende tager direkte kontakt til.

Som udgangspunkt forsøger vi at sende alle præmier inden jul, men det er ikke muligt ved den sidste konkurrence, da den falder 22. december, og vinderen først findes anden juledag.

Deltag i konkurrencen her

Anden konkurrence: Smarte lys fra LIFX

Denne fredag udlodder vi tre “Smartpærer” fra LIFX, som alle kan styres via din smartphone med en app eller specifikt via Apples indbyggede HomeKit.

Det smarte ved LIFX-løsning sammenlignet med eksempelvis de dyrere Philips Hue er, at LIFX-pærerne ikke kræver en hub tilknyttet din router: Hver enkelt pærer tilsluttes bare dit netværk, og så er du kørende.

Vi udlover tre forskellige pærer: 1 Colour, 1 White og 1 “Day & Dusk”.

Vi har selv fået et sæt hjem til test, og det tog os knap fem minutter at sætte alle tre pærer op i hjemmet, hvorefter vi har kunne styre lysenes farver, lystoner og -styrke fra mobilen.

Pærerne kan indstilles, så de automatisk tilpasser sit lys efter dagen, så du eksempelvis ikke bliver blændet af skarpt blåt lys om aftenen og natten.

Deltag i konkurrencen her


Rigtig glædelig jul. På næste fredag afholder vi endnu en konkurrence. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere