Artikel top billede

TDC opruster på sikkerheden efter nytårsnedbrud: "Vi kan ikke gøre alt rigtigt hver eneste gang. Det er der ingen organisation, der kan”

TDC har ansat ny sikkerhedschef, der skal forhindre en gentagelse af sidste års nytårsnedbrud. Teleselskabet udvider med flere sikkerhedsfolk i de kommende år.

Efter det katastrofale nedbrud hos Yousee nytårsaften 2016, har TDC nu besluttet at opruste på sikkerhedsfronten.

Nedbruddet skyldtes angiveligt sabotage, og for at undgå at noget lignende skal ske igen, har TDC blandt andet ansat britiske Ray Stanton som sikkerhedschef.

Og der kommer flere til.

"Sidste år havde vi vores udfordringer. Det var meget offentligt. Jeg er kommet for at hjælpe med forbedringer, og det er en meget tydelig prioritet hos Pernille (Erenbjerg, administrerende direktør i TDC, red.). Vi får substantielt flere personer ind i TDC til at arbejde med sikkerhed til næste år og året efter," siger Ray Stanton til Jyllands-Posten.

Ray Stanton har tidligere været sikkerhedschef hos teleselskabet BT og National Grid, hvor han stod for beskyttelsen af det britiske elnet.

Det danske politi har for nylig droppet sigtelsen mod en 51-årig mand, der har været mistænkt for at stå bag nedbruddet. Sagen efterforskes stadig.

Læs også: Politiet dropper sigtelse mod 51-årig efter kæmpe nytårs-nedbrud hos YouSee
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere